Οι CEO των Intel, Microsoft & Baidu στο Lenovo Tech World

37

H  Lenovo ανακοίνωσεότιοι Brian Krzanich, CEO της Intel, Satya Nadella, CEO της Microsoft και Robin Li, πρόεδρος & CEO της Baidu θαβρίσκονταιστοπλευρότουπροέδρου & CEO της Lenovo, Yang Yuanqing, στο Lenovo Tech World στις 28 ΜαΐουστοΠεκίνο. Αυτοί οι ηγέτες στον χώρο της τεχνολογίας θα μοιραστούν το όραμα τους για τις ευκαιρίες που προκύπτουν από το disruptive computing, θα αποκαλύψουν πρωτοποριακές τεχνολογίες που  αναμένονται και θα συζητήσουν το ρόλο που έχουν οι συνεργασίες στη δημιουργία ενός δυνατού περιβάλλοντος hardware και software.

 

Το LenovoTechWorld είναι το πρώτο αποκλειστικό παγκόσμιο τεχνολογικό event της Lenovo, που φέρνει κοντά χιλιάδες φίλους, μέσα ενημέρωσης, συνεργάτες και προμηθευτές από όλο τον κόσμο ώστε να μάθουν περισσότερα για το όραμα της εταιρείας ως προς τις αναδυόμενες τεχνολογίες, τα wearables, τα smartphones, τα tablets, τους Η/Υ, τους servers, τα software και τις υπηρεσίες cloud. Στο TechWorld, η εταιρεία θα αποκαλύψει νέα, καινοτόμα προϊόντα που θα αλλάξουν τον τρόπο που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τις συσκευές τους μέχρι σήμερα και θα προκαλέσουν το κοινό σε έναν διάλογο πάνω στα μελλοντικά, ανατρεπτικά σχέδια που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που οι καταναλωτές ζουν, εργάζονται και παίζουν.

 

«Η πρωτοπορία είναι στην καρδιά όλων όσων κάνουμε και στα παρασκήνια, πραγματοποιείται εντατική έρευνα και ανάπτυξη καινοτομιών που οι φίλοι μας δε έχουν ποτέ τη δυνατότητα να δουν», είπε ο YangYuanqing, πρόεδρος & CEO της Lenovo. «Στο LenovoTechWorld, σκοπεύουμε να φέρουμε τους καλεσμένους μας πιο κοντά, δίνοντάς τους την ευκαιρία μια για  οπτική εκ των έσω, για το πού βρίσκεται η τεχνολογία της Lenovo σήμερα και το πού θα κατευθύνεται από αύριο».

 

Εκτός από μια ματιά στην επερχόμενη έρευνα και τα τεχνολογικά προϊόντα της Lenovo, το TechWorld θα επεξηγήσει, επιπλέον, με λεπτομέρεια πώς η Lenovo εξελίσσεται η ίδια, έχοντας αναπτυχθεί την τελευταία δεκαετία από μία εταιρεία τεχνολογίας των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που απέκτησε τους Η/Υ της ΙΒΜ, σε έναν ηγέτη στον χώρο της τεχνολογίας, αξίας 39 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που τον προηγούμενο χρόνο απέκτησε τη MotorolaMobility αλλά και το τμήμα των servers της ΙΒΜ x86. Καθώς τα δύο αυτά πρόσφατα αποκτήματα έχουν δώσει ώθηση στην πορεία της εταιρείας στην αγορά των smartphones και των servers αντίστοιχα, στο TechWorld, η Lenovo, θα συζητήσει περισσότερα για το που έχει σκοπό να οδηγήσει την εταιρεία και τους καταναλωτές η τεχνολογία.

 

Το LenovoTechWorld χορηγείται μερικώς από την Intel, έναν από τους μακροβιότερους συνεργάτες της Lenovo και πολλά από τα προϊόντα που θα συζητηθούν στο TechWorld βασίζονται πάνω στις τελευταίες τεχνολογίες της Intel. Οι παρευρισκόμενοι του TechWorld θα έρθουν σε επαφή με μία ποικιλία νέων προϊόντων, θα μάθουν τα πάντα για τις νέες ευκαιρίες από την ομάδα έρευνας και ανάπτυξης και θα δουν οι ίδιοι τον τρόπο που η Lenovo συνεχίζει την μεταμόρφωσή της από τον νούμερο 1 κατασκευαστή ηλεκτρονικών υπολογιστών σε έναν παγκόσμιο τεχνολογικό κολοσσό.