Οι ανεπανάληπτες ελληνικές ταινίες της Φίνος Φιλμ ήρθαν στο hol video club

38

Η χρυσή ταινιοθήκη της Φίνος Φιλμ, το πάνθεον του ελληνικού κινηματογράφου, με 162 ανεπανάληπτες ταινίες έρχεται να εμπλουτίσει τον πληρέστερο κατάλογο video on demand περιεχομένου στην Ελλάδα -με 1.000 και πλέον από τις πιο γνωστές ταινίες της βιομηχανίας του κινηματογράφου- της υπηρεσίας hol video club!

Όλοι οι μεγάλοι Έλληνες πρωταγωνιστές: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Ρένα Βλαχοπούλου, Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Αλέκος Αλεξανδράκης, κ.ά. εμφανίζονται στο hol video club με ασύγκριτη ποιότητα εικόνας (ψηφιακή επεξεργασία) μέσα από την οποία αναβιώνουν οι καλύτερες στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου.

Ταινίες που αγαπάμε, που θέλουμε να τις βλέπουμε ξανά και ξανά, όπως  ο Ηλίας του 16ου, η Αρχόντισσα και ο Αλήτης, η Θεία από το Σικάγο, Μία Ελληνίδα στο Χαρέμι, Μία Κυρία στα Μπουζούκια, η βίλα των Οργίων, η Κόμισσα της Κέρκυρας, Μία τρελή τρελή Οικογένεια, Ραντεβού στον Αέρα, Γυμνοί στο Δρόμο, κ.α. με λιγότερο από €1 (€ 0,99) ανά ενοικίαση για 48 ολόκληρες ώρες. 162 αξέχαστες ελληνικές ταινίες για όλη την οικογένεια που δεν μπορούμε να τις βρούμε εύκολα σε άλλα μέσα επικοινωνίας ή σημεία διανομής.

Επιπλέον, κάθε μήνα (και για ολόκληρο το μήνα) 10 επιλογές από τον κατάλογο ελληνικών ταινιών θα παρέχονται για ενοικίαση MONO με 1 σεντ (€ 0,01) για 48ώρες.

Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το hol video clubπροσφέρει την πιο ολοκληρωμένη και οικονομική λύση διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο σπίτι σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα και δωρεάν εξοπλισμό. Το hol video clubπαρέχει μια πλούσια ταινιοθήκη για όλη την οικογένεια με περιεχόμενο κανονικής και υψηλής ευκρίνειας (High Definition) που διαρκώς ανανεώνεται. Όλες οι νέες κυκλοφορίες του Hollywood και ένας ευρύς κατάλογος από κωμωδίες, περιπέτειες, θρίλερ, ταινίες δράσης, εποχής, σινεφίλ, επιστημονικής φαντασίας, ελληνικές και αισθησιακές ταινίες είναι ανά πάσα στιγμή προσβάσιμες για προβολή σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου. Επίσης, δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και το πιο πλούσιο παιδικό πρόγραμμα γίνονται «άμεσα διαθέσιμα» στην τηλεόραση των συνδρομητών, για απεριόριστες προβολές χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online hol my tv, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.