Ο Steve Vranakis της Google στο Spark Talk του Cosmote Start Up

123

Oκύκλος των επιτυχημένων «SparkTalks» του COSMOTEStartUpολοκληρώνεται με την ομιλία του SteveVranakis, ExecutiveCreativeDirectorτου CreativeLabτης Google, την Παρασκευή, 21/3, στις 18.00, στην OTEAcademy.

 

Ο Steve Vranakis έχει στο ενεργητικό του σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στην Google σε θέματα digital, designκαι διαφήμισης. Έχει εμπλακεί σε επιτυχημένα projects με ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό, όπως το Chrome Web Lab, μια σειρά διαδραστικών πειραμάτων στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου, το λανσάρισμα του Google+, καθώς και το κανάλι “YouTube Space Lab Channel”, με περισσότερα από 50 εκατομμύρια views, στο οποίο προσκαλεί παιδιά και εφήβους από όλο τον κόσμο να στείλουν τα δικά τους επιστημονικά πειράματα στο διάστημα σε συνεργασία με τη NASA.

 

Τα «Spark Talks», ξεχωριστές ομιλίες από επιτυχημένους επιχειρηματίες, είναι κομμάτι του ολοκληρωμένου τρίμηνου συμβουλευτικού και εκπαιδευτικού προγράμματος, COSMOTEStartUp. Εκτός από τις δέκα ομάδες του προγράμματος, είκοσι επιπλέον άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ενδιαφέρουσα ομιλία τουSteveVranakis, δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους και διεκδικώντας τη συμμετοχή τους, μέσω κλήρωσης, στο Facebook fan page της COSMOTE.

 

Το COSMOTE StartUp, 4η ενέργεια του προγράμματος «Ο κόσμος μας, εσύ», δημιουργήθηκε από την COSMOTE σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ, το φορέα επιχειρηματικότητας Found.ation και την OTEAcademy, με στόχο την προώθηση της καινοτομίας και της νέας επιχειρηματικότητας. Απευθύνεται σε ανθρώπους με νέες ιδέες, οι οποίες, με τη σωστή καθοδήγηση και την υποστήριξη από ειδικούς, μπορούν να μεταμορφωθούν σε ένα βιώσιμο business plan που θα παρουσιαστεί σε ελληνικές επενδυτικές εταιρείες, ιδιώτες επενδυτές και επενδυτικά σχήματα από το εξωτερικό.