Ο ΟΤΕ TV συμπαραγωγός στη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι»

92

Τη δυνατότητα σε 600 φίλους του σινεμά να παρακολουθήσουν πρώτοι, μία εβδομάδα πριν την έξοδό της στους κινηματογράφους, τη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» δίνει ο ΟΤΕ TV, που συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας.

Η ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», αποτελεί τη νέα διεθνούς παραγωγής σκηνοθετική δουλειά του Γιάννη Σμαραγδή, δημιουργού του πολυβραβευμένου «Ελ Γκρέκο» και  αφηγείται την ιστορία του στελέχους της Φιλικής Εταιρίας, Ιωάννη Βαρβάκη. Στους κεντρικούς ρόλους βρίσκονται ο Γερμανός ηθοποιός Sebastian Koch, ο John Cleese, η Catherine Deneuve και ο Λάκης Λαζόπουλος. Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στην Ελλάδα θα γίνει την 1η Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής με μεγάλο χορηγό τον ΟΤΕ, ενώ η προβολή στους κινηματογράφους θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του ως συμπαραγωγού στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, ο ΟΤΕ TV διοργανώνει ειδικό διαγωνισμό προσφέροντας 300 διπλές προσκλήσεις σε ειδική προβολή avant-premiere που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στο Village Cinemas @ The Mall.      

Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το γραπτό μήνυμα «ΟΤΕ ΤV» στο 54260 (Xρέωση 0,31€ ανά SMS. ) προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για μία από τις διπλές προσκλήσεις. Όροι συμμετοχής στο otetv.gr.

Με τη συμμετοχή του σε μία από σημαντικότερες φετινές ελληνικές ταινίες, ο ΟΤΕ TV δίνει το παρών στην κινηματογραφική παραγωγή της χώρας μας, και θα συνεχίσει να στηρίζει το ελληνικό σινεμά και τους δημιουργούς του.