Ο ΟΤΕ TV σε φορητές συσκευές με την υπηρεσία OTE TV Go

102

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στο κινητό και στο tabletτους κορυφαίο περιεχόμενο από το μπουκέτο του ΟΤΕ TV, κανάλια υψηλής ευκρίνειας, αλλά και προηγμένες υπηρεσίες, όπως OTEReplayTVκαι OTECinemaonDemand, προσφέρει ο ΟΤΕ TVστους συνδρομητές του με τη νέα υπηρεσία OTETVGO, απογειώνοντας την τηλεοπτική ψυχαγωγία.

 

Το OTETVGΟ, που διατίθεται αρχικά πιλοτικά για 50.000 συνδρομητές και στη συνέχεια σταδιακά για το σύνολο της συνδρομητικής βάσης του ΟΤΕ TV, μπορεί να εγκατασταθεί σε έως δύο συσκευές. Έτσι, οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν αγαπημένα τους προγράμματα:

 

  • Στο σπίτι, ταυτόχρονα με την τηλεόραση, και από την OTETVGO συσκευή τους μέσω Wi-Fi, αν έχουν ευρυζωνική σύνδεση by CheapMe” href=”#”> οτε (ADSL, VDSL) αλλά και

 

  • εκτός σπιτιού, μέσω των δικτύων 3G και 4Gτης COSMOTEή από οποιοδήποτε δίκτυο WiFi, αν έχουν σύνδεση by CheapMe” href=”#”> cosmote,

 

Με το OTETVGO, οι συνδρομητές OTETVΜέσω Δορυφόρου και Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης, μπορούν να απολαμβάνουν:

 

  • Κορυφαίας ποιότητας πρόγραμμα του ΟΤΕ TVαπό το  μπουκέτο καναλιών που διαθέτουν[1], που περιλαμβάνει τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, κανάλια με ταινίες και σειρές (OTE CINEMA 1HD, OTE CINEMA 2, FOX Life), ντοκιμαντέρ (NationalGeographicChannel), παιδικά (DisneyChannel, DisneyJunior) και κανάλια ελεύθερης μετάδοσης, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλα κανάλια του OTE TV.

 

  • Την υπηρεσία OTE Replay TV, με δυνατότητα να βλέπουν επιλεγμένα προγράμματα των προηγούμενων 48 ωρών από τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT και από κανάλια ελεύθερης μετάδοσης.

 

  • Την υπηρεσία OTE CinemaonDemand, για να ενοικιάζουν ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή[2].

 

 «Με το by CheapMe” href=”#”> ote TV GΟ ενισχύουμε την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών μας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν κορυφαίας ποιότητας τηλεόραση όπου και αν βρίσκονται μέσω ευρυζωνικού δικτύου σταθερής και κινητής. Η υπηρεσία έχει αναπτυχθεί με υψηλές τεχνολογικές προδιαγραφές ώστε να παρέχει πολλαπλές δυνατότητες και επιλογές σύμφωνα με το προφίλ του κάθε χρήστη. Σήμερα, το OTE TV GΟ διατίθεται μέσω by CheapMe” href=”#”> smartphones και tablets, ενώ πολύ σύντομα οι συνδρομητές μας θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και το desktopή το laptopτους», είπε σχετικά ο Νίκος Καλλιάνης, SeniorManagerProductMarketing & Commercial Planning του OTE TV.

Το ΟΤΕ TVGΟ δίνει επίσης τη δυνατότητα στους συνδρομητές να δημιουργήσουν λίστα αγαπημένων καναλιών, να ορίσουν υπενθυμίσεις, να ενημερωθούν για νέα και διαγωνισμούς του ΟΤΕ TV και να δουν το πρόγραμμα όλων των καναλιών. Η εφαρμογή του OTETVGOμπορεί να αξιοποιηθεί και ως οδηγός προγράμματος (EPG) για τις υπηρεσίες OTETV και OTETVGO.

Για να αποκτήσουν την υπηρεσία, οι συνδρομητές ΟΤΕ TV θα πρέπει να διαθέτουν σύνδεση OTE (ADSL/ VDSL) ή/και κινητό COSMOTE[3]

 

Η εφαρμογή by CheapMe” href=”#”> application) είναι διαθέσιμη μέσα από το AppStoreκαι το GooglePlayStore(ανάλογα με τον τύπο της συσκευής υπάρχει διαφορετική εφαρμογή για tablets& κινητά). Οι συνδρομητές θα πρέπει να ελέγξουν ότι η συσκευή τους πληροί τις προδιαγραφές για τη λειτουργία της υπηρεσίας[4].

 

Για τη χρήση της υπηρεσίας ΟΤΕ TV GO μέσω του δικτύου 3G/4G της COSMOTE, η COSMOTE διαθέτει νέο, αποκλειστικό πακέτο δεδομένων των 2GB στην τιμή των 7€ (οδηγίες για την ενεργοποίηση του πακέτου στο siteτης COSMOTE)[5].

Για να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TVμπορούν να απευθύνονται στο 13888, στα καταστήματα του Ομίλου ΟΤΕ ή στο www.ote.gr (μέσω ΜΥ ΟΤΕ).

[1]Η by CheapMe” href=”#”> πρόσβαση στα κανάλια  πραγματοποιείται βάσει του πακέτου της βασικής OTETV συνδρομής.

[2] Η by CheapMe” href=”#”> ενοικίαση ταινιών δεν είναι δυνατή μέσω συσκευών iOS.

[3] Πλην των προγραμμάτων by CheapMe” href=”#”> cosmoteΜηδενικό Πάγιο, COSMOTE by CheapMe” href=”#”> internetontheGoμε κάρτα και CosmoteMyWay

[4] Λειτουργικό iOS: 7.x, 8.x / Android: 4.2 ή νεώτερο. Ανάλυση οθόνης: Phone: 800*480 ή μεγαλύτερη, Tablet : 1280×800 ή μεγαλύτερη

[5] Μέσα στο επόμενο διάστημα θα είναι δυνατή και η χρήση δεδομένων από το τυχόν πρόγραμμα δεδομένων COSMOTEπου διαθέτει ο συνδρομητής by CheapMe” href=”#”> oteTV