Ο ΟΤΕ σε στέλνει στο φεστιβάλ Sundance

45

Ένα μοναδικό ταξίδι στο Λονδίνο για το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου και μουσικής, Sundance Film and Music Festival, προσφέρει ο OTE TV, μέσα από διαγωνισμό που διοργανώνει αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, σε συνεργασία με το Sundance Channel.

 

Ο νικητής του διαγωνισμού, μαζί με άλλο ένα άτομο, θα ταξιδέψει για τρεις ημέρες στο Λονδίνο (26-28 Απριλίου 2013) και θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ταινίες του φεστιβάλ, αλλά και να συμμετάσχει σε μοναδικές εκδηλώσεις.

 

Για τη συμμετοχή τους, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν, έως τις 18/03/13, να στέλνουν το γραπτό μήνυμα «ΛΟΝΔΙΝΟ» στο 54260 προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για το ταξίδι.

 

Έχοντας αναδείξει διάσημους σκηνοθέτες, όπως ο Κουέντιν Ταραντίνο και ο Στίβεν Σόντερμπεργκ, το φεστιβάλ του Sundance, που κάθε χρόνο πραγματοποιείται στη Γιούτα των ΗΠΑ και το Λονδίνο, παρουσιάζει τις τελευταίες παραγωγές του ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά, ενώ αναδεικνύει νέα ταλέντα και ονόματα από το χώρο του κινηματογράφου και της μουσικής.      

 

Το Sundance Channel, που μεταδίδεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τον OTE TV, προβάλλει βραβευμένες ταινίες και καταξιωμένες ανεξάρτητες παραγωγές, ντοκιμαντέρ, αλλά και προγράμματα από το ομώνυμο φεστιβάλ, σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας[1]. Το κανάλι ανήκει στο δίκτυο AMC Networks, Inc., το οποίο υπογράφει ποιοτικά προγράμματα και ταινίες εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια.  

 

Ο ΟΤΕ TV προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο σε ταινίες από το διεθνή & ελληνικό κινηματογράφο και δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, καθώς επίσης πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο σε αποκλειστικότητα και πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, μέσα από περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, με μόλις 19,90 ευρώ/μήνα (Full pack).