Ο ΟΤΕ παρουσιάζει το Cirque du Soleil

87

Το Cirque du Soleil με τη μαγική παράσταση Alegria, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του ΟΤΕ.

Από τις 3 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2012, στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει ένα συναρπαστικό υπερθέαμα, που αναμένεται να εντυπωσιάσει θεατές κάθε ηλικίας. Ο ΟΤΕ ως Μεγάλος Χορηγός του Cirque du Soleil, έχει εξασφαλίσει έκπτωση 30% μόνο για τους πελάτες του, σε όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων για μία αποκλειστική παράσταση στις 12 Σεπτεμβρίου 2012, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Στο Cirque du Soleil (Τσίρκο του Ήλιου), που ιδρύθηκε πριν από 28 χρόνια και μέχρι σήμερα έχει διαγράψει μία συναρπαστική πορεία, η μαγεία του τσίρκου συνυπάρχει με άλλες σκηνικές τέχνες, με την ποίηση του θεάτρου, τη μουσική, το χορό, την όπερα, την τέχνη των κλόουν, την ακροβασία. Η παράσταση Alegria, πρωτοπαρουσιάστηκε το 1994 και είναι από τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις του καλλιτεχνικού σχήματος, έχοντας περισσότερους από 10 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

Για την παράσταση Alegria της 12ης Σεπτεμβρίου, οι πελάτες του ΟΤΕ μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση τα εισιτήρια, με την επίδειξη του λογαριασμού σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.