Ο νέος Toshiba Satellite Radius 15 προσφέρεται για κάθε χρήση

97

Η ToshibaEuropeGmbHπαρουσιάζει τον SatelliteRadius 15 – τον υβριδικό φορητό υπολογιστή 39.6cm (15.6”). Σχεδιασμένος για να αξιοποιεί τα βασικά χαρακτηριστικά των Windows 10, αυτός ο υβριδικός με αρμό 360 μοιρών επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ πέντε διαφορετικών τρόπων χρήσης για να έχουν την κατάλληλη συσκευή σε κάθε περίσταση. Το flip-and-folddesignεπιτρέπει εργασία με τον κατάλληλο τρόπο τις περισσότερες φορές, προσφέροντας ό,τι καλύτερο για εργασία και παιχνίδι από την αρχή της ημέρας μέχρι τη βραδινή ψυχαγωγία.

 

Ευελιξίαενκινήσει

Προσφέροντας επιλογή πέντε διαφορετικών τρόπων χρήσης,

ο SatelliteRadius 15 προσφέρει όλη την ευελιξία και την ποικιλία που χρειάζονται οι χρήστες όταν αναπαράγουν πολυμέσα σε tabletmode, παρουσιάζουν το πρόσφατο  reportσε presentationmode, διασκεδάζουν φίλους σε audiencemode, χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστή με παραδοσιακό τρόπο ή παρουσιάζουν περιεχόμενο σε ομάδα χρησιμοποιώντας λειτουργία tabletop 180 μοιρών.

Με κομψή εμφάνιση σε SatinGoldφινίρισμα αλουμινίου, ο SatelliteRadius 15 διαθέτει λεπτό σώμα μόλις 20.1 mm.

Η διάρκεια μπαταρίας που ξεπερνά τις 7[1]ώρες δίνει αρκετή ισχύ στην εργασία σας, ενώ η προσθήκη οπίσθια φωτιζόμενου πληκτρολογίου για συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως στις νυχτερινές πτήσεις, ενισχύει τις περιπτώσεις χρήσης του SatelliteRadius 15.

 

Επιδόσειςκαιχρηστικότητα

Ο SatelliteRadius 15 τροφοδοτείται από έως 5ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™i5 συνδυασμένους με γραφικά από Intel®HD 5500 ώστε οι χρήστες να έχουν απόδοση που ανταποκρίνεται είτε κάνουν multi-taskingείτε απολαμβάνουν ψυχαγωγία.

 

Ο SatelliteRadius 15 έχει προεγκατεστημένα Windows 8.1, ενώ τα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα μόλις κυκλοφορήσουν μέσω δωρεάν αναβάθμισης[2]. Σχεδιασμένα για να αξιοποιούν τις βασικές λειτουργίες των Windows 10, όλα τα μοντέλα της σειράς έχουν hardwareκαι εξαρτήματα για άνετες επιδόσεις, διπλά μικρόφωνα για καλύτερη χρήση Cortana[3], με clearvoicecaptureκαι ειδικό πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης.

Η εξυπνάδα της Cortanaβοηθάει να γνωρίζει τους χρήστες και να οργανώνει τη ζωή τους πχ. όταν πρόκειται για καθυστερήσεις στην κυκλοφορία, είτε για καλύτερο websearchingκαι υπενθυμίσεις.

 

Ενισχυμένηψυχαγωγία

Η FullHDIPSοθόνη αφής προσφέρει ευρεία γωνία θέασης για multi-task, δημιουργία περιεχομένου ή για να παίξετε τα τελευταία παιχνίδια με ζωντανές εικόνες που αιχμαλωτίζουν κάθε λεπτομέρεια. Για να συμπληρώσετε την ψυχαγωγική σας εμπειρία, ο SatelliteRadius 15 παρέχει εντυπωσιακό ήχο με το συνδυασμό ενσωματωμένων στεροφωνικών ηχείων harmankardon® και DTSSound για φυσική, κρυστάλλινη χροιά ιδανική για να ακούτε μουσική ή να παρακολουθείτε ταινίες.

 

Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ψυχαγωγία σε άλλη κλίμακα όταν διασκεδάζουν στο σπίτι, μέσω της θύρας HDMI® που υποστηρίζει UltraHD 4Kγια ανώτερο επίπεδο ψυχαγωγίας και καθαρότητας σε συμβατές οθόνες. Οι επιλογές συνδεσιμότητας του SatelliteRadius 15 περιλαμβάνουν επίσης multi-cardreaderπου υποστηρίζει SDUHS-I, για ταχύτερα mediadownloadsκαι δύο θύρες USB 3.0, που περιλαμβάνουν και μία Sleep-and-Charge.  

Περιλαμβάνονται ακόμη τεχνολογίες Wirelessdisplayγια να μοιράζεστε σε μεγαλύτερες οθόνες χωρίς τη χρήση επιπλέον καλωδίων.

Με επιλογή έως 256 GBSSD, 1 TBSSHD, ή υποστήριξη 2 TBHDD, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το συνδυασμό driveκαι χωρητικότητας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

 

Ο SatelliteRadius 15 θα είναι διαθέσιμος το τρίτο τρίμηνο του 2015.

 

Toshiba Satellite Radius 15:

 • Οθόνη: 39.6 cm (15.6”) Full HD (1920 x 1080) IPS, 300 NIT, LED display
 • Επεξεργαστές: 5ηςγενιάς Intel® CoreTM i5 CPUs
 • Γραφικά: Intel® HD Graphics 5500
 • SSD/HDD: Έως 256GB SSD, 1TB SSHD ή 2TB HDD
 • Μνήμη: 16 GB DDR3L
 • Συνδεσιμότητα: 3 x USB θύρεςπουπεριλαμβάνουν 1 x Sleep and Charge, 1 x HDMI® out μευποστήριξη Ultra HD 4k, 2-in-1 SD/MMC slot πουυποστηρίζει UHS-I, τεχνολογίες wireless display, Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Bluetooth® 4.0
 • Επικοινωνία: διπλά μικρόφωνα με HDwebcamera
 • Ήχος: harmankardon®στερεοφωνικά ηχεία με ενίσχυση ήχου DTSSound
 • OS: Windows 8.1 προεγκατεστημένα, Windows 10 διαθέσιμα δωρεάν μόλις κυκλοφορήσουν
 • Διάρκεια μπαταρίας: Έως 7 ώρες, 40 λεπτά1
 • Χρώμα: SatinGoldμε φινίρισμα αλουμινίου
 • Βάρος: Έως 2.25 kg

Διαστάσεις: 379.5 x 244.9 x 20.1 mm

[1]Έως 7 ώρες, 40 λεπτά, σύμφωνα με τη MobileMark 2014

[2]Windows 8.1 προεγκατεστημένα – δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 μόλις κυκλοφορήσουν για τον πρώτο χρόνο. Επισκεφθείτετο windows.com/windows10upgrade γιαπερισσότερεςπληροφορίες.

[3]Η διαθεσιμότητα της Cortanaεξαρτάται από την αγορά, η εμπειρία διαφέρει ανάλογα την αγορά.