Ντιζαϊνάτα καλύμματα για το tablet Toshiba Encore

66

Η ToshibaEuropeGmbHπαρουσιάζει μια limitedσειρά καλυμμάτων για το Encoretablet. Τα καλύμματα έχουν σχεδιαστεί από το designstudioMorrowsστην Τσεχία και έχουν παραχθεί στο προστατευμένο εργαστήριο Craftwork. Το μινιμαλιστικό αλλά πρακτικό κάλυμμα είναι δουλειά της designerBarbaraSlezákovaκαι εντυπωσιάζει από την πρώτη χρονιά με την απλότητα και τα ζωντανά του χρώματα. Είναι κατασκευασμένο από τσόχα, υλικό που ενδείκνυται καθότι είναι υλικό που βάφεται και συντηρείται εύκολα.

 

Τα καλύμματα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά σε τέσσερα χρώματα– απαλό πράσινο, κόκκινο, γκρι και μαύρο. Με αυτόν τον τρόπο οι καταναλωτές μπορούν να συνδυάσουν το Encoretablet με το χρώμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά τους.

 

Το Encoretabletείναι τελειοποιημένο για χρήση Windows 8.1 με ενσωματωμένες λειτουργίες και εφαρμογές για παραγωγικότητα και διασκέδαση. Αυτό το εξαιρετικά φορητό tabletείναι ιδανικό για όποιον χρειάζεται μία μόνο συσκευή για παραγωγικότητα και διασκέδαση. Με μία πλήρη προεγκατεστημένη έκδοση MicrosoftOffice, οι χρήστες μπορούν να δουλέψουν οπουδήποτε με όλα τα έγγραφα που χρησιμοποιούν συνήθως. Με το Encoretabletμπορείτε με ευκολία να ακούτε μουσική, να βγάζετε φωτογραφίες, να μιλάτε στο Skype, να παρακολουθείτε ταινίες ή να διαβάζετε στο δρόμο – αυτές είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που μπορεί να χειριστεί το Encoretabletμε ευκολία.

 

Η Morrows δε φοβάται να πειραματιστεί ωστόσο κρατάει τις βασικές της αρχές που είναι η απαλότητα και η λιτότητα στο σχεδιασμό. Όλα τα προϊόντα τους είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στο δικό τους εργαστήρι (Craftwork), πράγμα που ισχύει και για το κάλυμμα του Encore. Περισσότερα από 100 limitededitionκαλύμματα της Morrowsθα διατίθενται στην Ελλάδα.