Νέος online διαγωνισμός στο winddokimi.gr!

74

Με αφορμή τη δυνατότητα, που προσφέρει η WIND στους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα, να δοκιμάσουν Δωρεάν το δίκτυό της ,τρέχει ένας νέος online διαγωνισμός μέσα από το www.winddokimi.gr.

Ο Πρόεδρος ή αλλιώς ο Αγαπούλας «δοκιμάζει» παίχτες σε όλη την Ελλάδα, αναζητώντας «μπαλαδόφατσες» στο www.winddokimi.gr και καλεί τους χρήστες να ανεβάσουν τη φωτό τους στα socialmedia και ακολουθώντας τις οδηγίες να την ποστάρουν μπαίνοντας αυτόματα στην κλήρωση για tablets, smartphones ή δωρεάν mobilebroadband.

Μέσα από τρία απλά βήματα καθένας μπορεί να μπει στην κλήρωση για 3 SonyXperia™ Z, 1 NokiaLumia 630 DS, 1 HuaweiAscendG630, 1 LGL90, 1 SonyXperiaT2 UltraDual ή 4 πακέτα MobileBroadband με κάρτα και δωρεάν mobilemifi στα 21Mbps και 6GB δωρεάν χρήση Internet για 30 ημέρες!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ελέγξουν και πραγματικά το υπερσύγχρονο, υψηλών ταχυτήτων δίκτυο της WIND και τις απεριόριστες δυνατότητές του, αποκτώντας την ειδική προσφορά της εταιρείας για δοκιμή δικτύου με δωρεάν χρήση, σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα WIND ή online στο site της WIND.