Νέος μουσικός διαγωνισμός από το CU!

85

Το CU σε συνεργασία με το Τώρα Κ44 και το ReworksFestival διοργανώνουν το CUONSTAGE, τον πρώτο μουσικό διαγωνισμό στον οποίο νέοι μουσικοί, μπάντες, soloartists, DJs και DJcrews έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν το lineup της συναυλίας τους και να παίξουν δίπλα στους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Οι νικητές του CUONSTAGE θα ανοίξουν με τη μουσική τους τη βραδιά της συναυλίας που θα έχουν σχεδιάσει οι ίδιοι, με το ιδανικό για αυτούς lineup, επιλέγοντας ανάμεσα από 12 headliners, αλλά και 12 DJs για το afterparty. Οι συμμετέχοντες εκτός από την επιλογή του lineup της συναυλίας θα πρέπει να υποβάλλουν και ένα demo με τη δουλειά τους. Το CU ONSTAGE είναι ανοιχτό σε νέους καλλιτέχνες ανεξαρτήτως είδους μουσικής.

Συνολικά θα αναδειχθούν έξι νικητές, από τους οποίους οι πέντε θα παίξουν στο Τώρα Κ44 στην Αθήνα, ενώ ένας θα έχει την ευκαιρία να παίξει στη σκηνή του ReworksFestival στη Θεσσαλονίκη. Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή, η οποία θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες για κάθε συναυλία. Οι τρεις συμμετοχές που θα επιλεγούν από την επιτροπή θα αναρτηθούν στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage και θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το κοινό, το οποίο θα αναδείξει τον τελικό νικητή που θα μοιραστεί τη σκηνή με δύο από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες!

Οι συμμετοχές για την πρώτη συναυλία του CUOnstage κλείνουν στις 9 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες για τους headlinersκαι τους DJsπου συμμετέχουν στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στο http://goo.gl/o9DBEX και όλες τις λεπτομέρειες για το διαγωνισμό, υποβολή συμμετοχής & ημερομηνίες των συναυλιών, στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage

Χορηγός επικοινωνίας του CUONSTAGE είναι το MADTV & το ΜADRADIO.