Νέοι φορητοί Satellite από την Toshiba

61

Η ToshibaEuropeGmbHπαρουσίασε στην IFAτους δύο νέους 29.5 cm (11.6”) φορητούς υπολογιστές της σειράς Satellite– που έχουν σχεδιαστεί για φορητότητα, παρέχοντας την ευελιξία που χρειάζονται οι σημερινοί χρήστες. Ο πρώτος υβριδικός 29.5 cm (11.6”) της ToshibaSatelliteRadius 11, λειτουργεί με πέντε διαφορετικούς τρόπους για κατανάλωση περιεχομένου με διάφορους τρόπους. Ο SatelliteCL10-Bσας παρέχει την ελευθερία να αποθηκεύετε και να έχετε πρόσβαση σε αρχεία σε cloud, όντας ιδανικός φορητός υπολογιστής για ταξίδια. Ιδανικοί ως πρώτες συσκευές για μαθητές και σπουδαστές ή για όποιον χρειάζεται μία οικονομική φορητή συσκευή, οι νέοι φορητοί Satelliteανταποκρίνονται στο lifestyle εν κινήσει.

 

«Η φορητότητα σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς χρήστες, στοιχείο που αντανακλάται στους νέους SatelliteRadius 11 και CL10-Bτης Toshiba» επισημαίνει ο κ. SandorvanderHam, VicePresident, B2CPC, LifestyleProducts & ServicesGroup, της ToshibaEuropeGmbH. « Δημιουργώντας αυτές τις ευέλικτες συσκευές με Windows 8.1, έχουμε μία οικονομική σειρά που προσφέρει την ευελιξία και την ελευθερία να κάνετε ότι θέλετε, όπου και να βρίσκεστε χωρίς συμβιβασμούς στο design, την απόδοση ή την καινοτομία. Είναιδηλαδήφορητότηταακριβώςόπωςτηθέλειοχρήστης».

 

«Χαιρόμαστε με αυτή την καινοτομία της Toshiba. Ο SatelliteRadius 11 αναδεικνύει πλήρως τα Windows 8.1 που έχουν σχεδιαστεί για έναν φορητό, cloud κόσμο» τονίζει ο κ. PeterHan, VicePresident, WorldwideOEMMarketing. «Με πέντε διαφορετικές καταστάσεις λειτουργίας, παρέχει την καθημερινή ευελιξία που χρειάζονται οι χρήστες– για την εργασία στο σπίτι και εν κινήσει».

 

 

 

Αλλάζοντας την ευελιξία και την ελευθερία

Τελειοποιημένος για αφή ώστε να αξιοποιεί πλήρως τα Windows 8.1, ο SatelliteRadius 11 έχει σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτος με πέντε διαφορετικούς τρόπους για χρήση σε διαφορετικές καταστάσεις. Σε λειτουργία φορητού υπολογιστή είναι ιδανικός για εργασία και πρόσβαση στο πληκτρολόγιο και στις θύρες ενώ σε λειτουργία tablet αξιοποιεί τις 360 μοίρες για να παρακολουθείτε βίντεο ή να κάνετε περιήγηση στο διαδίκτυο. Αν ο φορητός υπολογιστής πάρει κλίση πάνω από 180 μοίρες, το βασικό πληκτρολόγιο απενεργοποιείται οπότε δεν έχει σημασία αν θα πατηθούν πλήκτρα κατά λάθος ενώ κρατάτε τη συσκευή. Σε κατάσταση Audienceη συσκευή επιτρέπει hands-freeπαρακολούθηση με ηχεία που διασφαλίζουν κρυστάλλινο ήχο για όσους παρακολουθούν το περιεχόμενο. Σε λειτουργία Presentationmodeείναι ιδανική για browsingκαι παρακολούθηση περιεχομένου σε μικρότερους χώρους όπως ένα αεροπλάνο. Σε κατάσταση tabletopο υπολογιστής λειτουργεί ως επίπεδη συσκευή για να μοιράζεστε περιεχόμενο με μεγαλύτερες ομάδες.  

 

Ο SatelliteCL10-Bείναι ιδανικός για όσους αναζητούν μία συμπαγή συσκευή που μπορούν να μεταφέρουν οπουδήποτε για να κάνουν περισσότερα εν κινήσει. Αυτή η οικονομική συσκευή είναι εξοπλισμένη με Windows 8.1 με Bingκαι προσφέρει 100 GBOneDrive[1]cloudαποθηκευτικού χώρου, που σημαίνει ότι έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο που αποθηκεύονται σε φακέλους OneDriveγίνονται backupτα οποία μπορούν να είναι διαθέσιμα από οπουδήποτε[2], και κάθε συσκευή. Τα αυτόματα αντίγραφα και ο συγχρονισμός των αρχείων εγγυώνται ότι τα δεδομένα παραμένουν ασφαλή στο cloudσε περίπτωση απώλειας της συσκευής ή ζημιά. Ο SatelliteCL10-Bδιατίθεται επίσης με δωρεάν πρόσβαση στο MicrosoftOfficeOnlineόπου υπάρχουν webεκδόσεις των MicrosoftExcel, Word, PowerPoint, OneNoteκαι Outlook για να βοηθήσουν τους χρήστες να εργαστούν ή να μελετήσουν με ευκολία. Η offlineεργασία υποστηρίζεται επίσης με ενσωματωμένες εφαρμογές και λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 με Bing.

 

Premium μορφή

Αμφότεροι οι SatelliteRadius 11 και CL10-Bείναι εξαιρετικά ελαφριοί για απαράμιλλη φορητότητα με βάρος που ξεκινάει από το 1.1 kg[3], και διαθέτουν απέριττο, γυαλιστερό χρυσό designπου είναι travel-friendly. Υπάρχει επίσης πληκτρολόγιο πλακιδίων χωρίς πλαίσιο με ευρύ clickpadκαι στα δύο μοντέλα, για άνετη πληκτρολόγηση και περιήγηση σε συνδυασμό με την υποστήριξη 10 δαχτύλων.

 

 

Περισσότερηανταπόκρισηστηνεπίδοση

Διαθέτοντας τους πιο εξελιγμένους Intel®Celeron® επεξεργαστές ή την επιλογή Intel®Pentium® στον SatelliteRadius 11, τα δύο μοντέλα εγγυώνται τη μάξιμουμ απόδοση για το μέγεθός τους για να διεκπεραιώνετε καθημερινές εργασίες με ευκολία. Επιπλέον διαθέτουν Intel®HDGraphicsκαι Intel®BurstTechnology 2.0 για μεγαλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ισχύος.

 

Ο SatelliteRadius 11 διαθέτει 500 GBharddriveγια να αποθηκεύετε διάφορα αρχεία και παρέχει 4 GBRAMγια ομαλή απόδοση και multi-tasking. Ο SatelliteCL10-Bέχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύετε έγγραφα σε cloud, συνεπώς διαθέτει 32 GBeMMCμε 2 GBRAM. Μαζί με την ταχύτατη εκκίνηση και πρόσβαση στο διαδίκτυο, οι SatelliteRadius 11 και SatelliteCL10-Bαποτελούν μία εύκολη εμπειρία χρήσης PCόπου και να βρίσκεστε. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν επίσης ενσωματωμένες πρισματικές μπαταρίες.

 

Συνδεσιμότηταπλήρουςμεγέθους

Με μία πλήρη γκάμα θυρών σε κάθε συσκευή, οι χρήστες μπορούν να ανταλάσσουν αρχεία μεταξύ συσκευών και να μεταφέρουν περιεχόμενο σε μεγαλύτερες οθόνες. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν θύρα USB 3.0 και USB 2.0 για τη μεταφορά αρχείων, ενώ η θύρα HDMI®επιτρέπει να δείτε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη οθόνη. Μέσω της SD/SDHCθύρας, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν πληροφορίες με κάρτα μνήμης και να ανταλλάξουν εύκολα σημαντικά αρχεία και έγγραφα μεταξύ συσκευών.

 

Media στησυσκευήσας

Είτε επιλέξετε τον υβριδικό SatelliteRadius 11 ή την ελευθερία του SatelliteCL10-B, κάθε συσκευή έχει σχεδιαστεί για τα πολυμέσα σας. Η υψηλής ποιότητας HDwebcamμε το ενσωματωμένο μικρόφωνο είναι ιδανική για όποιον θέλει να κάνει chatonlineμε φίλους ή να πάρει μέρος σε webδιάσκεψη. Κάθε λεπτομέρεια είναι καθαρή στη φωτεινή HDοθόνη, που πλαισιώνεται από κρυστάλλινο ήχο στερεοφωνικών ηχείων με DTSSoundTM – δίνοντας ζωή σε κάθε βίντεο, ταινία ή παιχνίδι με καθαρότητα για έντονη διασκέδαση στο σπίτι ή εν κινήσει.

 

Οι ToshibaSatelliteRadius 11 και SatelliteCL10-Bθα είναι διαθέσιμοι στην Ευρώπη το τρίτο τρίμηνο του 2014.

 

Toshiba Satellite Radius 11 και Satellite CL10-B:

 • Οθόνη: 29.5 cm (11.6”) HD (1366 x 768) ανάλυση με υποστήριξη οθόνης αφής 10 δαχτύλων
 • Γραφικά: Intel® HD Graphics
 • Συνδεσιμότητα: 1 x HDMI®-out, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, SD card reader
 • Επικοινωνία: Wireless LAN (802.1b/g/n), Bluetooth® 4.0
 • Ήχος: Στερεοφωνικά ηχεία DTSSound™
 • HD webcam με ενσωματωμένο μικρόφωνο
 • Kensington κλείδωμα
 • Χρώμα: Satin GoldTM
 • Διαστάσεις: 289 x 199 x 19.9 mm

 

Toshiba Satellite Radius 11:

 • Επεξεργαστές: Intel® Celeron® ή Pentium®με Intel® Burst Technology 2.0
 • Χωρητικότητα: 500 GB HDD
 • Μνήμη: 4 GB DDR3L (1600 MHz)
 • Λειτουργικό σύστημα: Windows 8.1
 • Βάρος: 1.3 Kg

 

Toshiba Satellite CL10-B

 • Επεξεργαστές: Intel® Celeron®μεIntel® Burst Technology 2.0
 • Χωρητικότητα: 32 GB eMMC
 • Μνήμη: 2 GB DDR3L (1600 MHz)
 • Λειτουργικό σύστημα: Windows 8.1 με Bing
 • Βάρος: 1.1 Kg

 

[1] 100 GBδωρεάν για δύο χρόνια από την ημερομηνία έναρξης.

[2]Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο και συσκευή με browser.

[3]Το βάρος του SatelliteCL10-Bξεκινά από 1.1 kg, ενώ του SatelliteRadius 11 από 1.3 kg.