Νέοι φορητοί Inspiron 7000 από την Dell

39

Η σειρά φορητών DellInspiron 7000 προσφέρει ισχυρές επιδόσεις σε λεπτό, προηγμένο αισθητικά σχεδιασμό. Με ακμές κομμένες με διαμαντοκοπή, η σχεδίαση της σειράς 7000 με forged aluminum (σφυρήλατο αλουμίνιο) μαγνητίζει τα βλέμματα και προσφέρει ενισχυμένη αίσθηση αντοχής. Όλοι οι φορητοί υπολογιστές της σειράς Inspiron 7000 διαθέτουν προαιρετικά οθόνη touch 10 σημείων με τεχνολογία capacitive touch και με γυαλί CorningGorillaGlassNBT, από άκρη σε άκρη, για εκτεταμένη αντοχή στο χρόνο. Τα Inspiron 14 και 15, της σειράς Inspiron 7000, έρχονται προαιρετικά και με οθόνη FullHD 300-nit, για ρεαλιστικές εμπειρίες touch, προσφέροντας περισσότερα pixel σε σχέση με τις οθόνες HD και γωνίες θέασης 160 μοιρών. Η σειρά Inspiron 7000 διαθέτει, στο βασικό εξοπλισμό, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, για να διευκολύνει τη χρήση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα, με τις επιλογές 4ης γενιάς επεξεργαστών Intel (Haswell) Corei5 και i7, καθώς και επιλογές σε δίσκους SSD(Inspiron 15 και Inspiron 17 της σειράς Inspiron 7000) για επιτάχυνση του χρόνου εκκίνησης και εκτέλεσης εφαρμογών.

 

Ιδανικό για δραστήριους χρήστες, με διάρκεια ζωής μπαταρίαςi έως και 8 ώρες και 52 λεπτά, το Inspiron 14, της σειράς Inspiron 7000, χωράει εύκολα σε μια θήκη ή μια τσάντα λόγω της ιδιαίτερα λεπτής, 0,6 ιντσών (15,3 mm) σχεδίασής του, η οποία είναι κατά 27% λεπτότερη σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Inspiron 14z. Το Inspiron 15, της σειράς Inspiron 7000, είναι το τέλειο μίγμα φορητότητας και απόδοσης, με πάχος λίγο μεγαλύτερο από δύο εκατοστά (2,286 cm), με μεγάλη οθόνη 15,6 ιντσών και με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 7 ώρες και 24 λεπτά διάρκειαii. Με πάχος κάτω από τρία εκατοστά (2,794 cm), το Inspiron 17 προσφέρει DVDdrive και δυνατότητα touchστα βασικά χαρακτηριστικά του, καθιστώντας το ένα ελκυστικό κέντρο ψηφιακής διασκέδασης, αντικαθιστώντας πετυχημένα έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

 

Διατηρώντας τη δέσμευση της Dell για αειφόρο ανάπτυξη, η σειρά Dell Inspiron 7000 είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί άχυρο ως μέρος της συσκευασίας της. Το συγκεκριμένο υλικό συσκευασίας προέρχεται από το μέρος του φυτού που απομένει μετά τη συγκομιδή του σιταριού, το οποίο συχνά καίγεται από τους γεωργούς. Με τη χρήση συμπιεσμένου χαρτονιού που αποτελείται κατά 15% από άχυρο, η Dell βοηθά τους πελάτες να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακά τους, ενώ συμβάλλει παράλληλα στην ανάπτυξη των σχετιζόμενων βιομηχανιών, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της προς το περιβάλλον.  

 

Σημειώσεις για συντάκτες:

2 Χρόνια εγγύηση DellNextBusinessDay& τεχνική υποστήριξη Dell

Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας περιλαμβάνοντας σε όλα τα προϊόντα της εγγύηση 2 ετών DellNextBusinessDay, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη* εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.

*H διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ποικίλει ανάλογα με την περιοχή.

 

Διαθεσιμότητα

Hσειρά φορητών Dell Inspiron 7000 είναι διαθέσιμη άμεσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης και το ευρύ δίκτυο συνεργατών DellPartnerDirect. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση www.dell.gr.