Νέο υπερφορητό πληκτρολόγιο για Android & Windows phones

46

Το υπερφορητό πληκτρολόγιο Logitech®Keys-To-Goγια συσκευές κινητής τηλεφωνίας με by Provider” href=”#”>λογισμικό Android™ και Windows®, παρουσίασε σήμερα η Logitech. ToKeys-To-Go– που ήδη διατίθεται και για συσκευές iOS®– είναι ένα κομψό αυτόνομο Bluetooth® πληκτρολόγιο, που μεταφέρεται παντού και πιάνει ελάχιστο χώρο.

«Παρουσιάσαμε αρχικά το LogitechKeys-To-Goγια το iPad® και το πληκτρολόγιο γρήγορα έγινε το αγαπημένο των καταναλωτών» εξήγησε η MicheleHermann, αντιπρόεδρος του τομέα φορητών συσκευών της Logitech. «Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε την ίδια φορητότητα και εμπειρία πληκτρολόγησης σε συσκευές με λειτουργικά Androidκαι Windows, είτε αυτές είναι ταμπλέτες, phabletή smartphone. Το LogitechKeys-To-Goμπορεί να μας ακολουθήσει παντού, χάρη στην κομψή και ελαφριά σχεδίασή του, ενώ φυσικά προσφέρει την κορυφαία εμπειρία πληκτρολόγησης, που περιμένει κανείς από ένα πληκτρολόγιο Logitech. Το αποτέλεσμα; Είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για τη φορητή συσκευή μας».

Η λεπτή και ελαφριά φόρμα του πληκτρολογίου κάνει εύκολη τη μεταφορά του σε ένα τσαντάκι, σε σακίδιο, ή ακόμη και στην τσέπη ενός παλτού, χωρίς να πιάνει πολύτιμο χώρο ή να μας βαραίνει. Το LogitechKeys-To-Goκαλύπτεται από ένα υγρο-απωθητικό κάλυμμα FabricSkin, που βοηθά στην προστασία του από υγρά και βρωμιές, σκουπίζεται πανεύκολα ενώ αντέχει σε μια πτώση. Έτσι, αποδεικνύεται ανθεκτικό σε μια ποικιλία από… κακοτοπιές, είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο. Το πληκτρολόγιο έχει μια ικανοποιητική απόσταση μεταξύ των πλήκτρων του, ώστε να προσφέρει άνετη πληκτρολόγηση (παρά το απίστευτα λεπτό προφίλ του), ενώ μια σειρά από πλήκτρα συντομεύσεων για Android και Windowsλειτουργίες εξυπηρετούν και βελτιώνουν την παραγωγικότητα. Η συγκεκριμένη έκδοση (για Androidκαι Windowsσυσκευές), περιλαμβάνει και ένα φορητό στήριγμα, για άνετη πληκτρολόγηση μέσω smartphone. Το στήριγμα συνδέεται στο πληκτρολόγιο και κρατά το smartphone σε όρθια θέση.

 

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το πληκτρολόγιο LogitechKeys-To-Goγια συσκευές με λειτουργικό Android (έκδοση 4.1 και άνω) ή Windows® 7 (και νεότερες εκδόσεις) αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη, ΗΠΑ και επιλεγμένες χώρες της Ασίας από τον Απρίλιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €69,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό sitewww.logitech.comή το blog.