Νέο Vodafone Smart 4 max με οθόνη 6 ιντσών

100

Η Vodafone παρουσιάζει την ναυαρχίδα των VodafoneSmart, το VodafoneSmart 4 maxγια εκπληκτική εμπειρία mobiledatabrowsingστην ασυναγώνιστη τιμή των 259 €.

 

Το Vodafone Smart 4 max, είναιηπρώτη Vodafone Smart συσκευήμεευρείαοθόνη 6 ιντσών HD. πάχος 7,9mmκαιβάροςμόλις 170γρ. Διαθέτει μνήμη 5 GB, οπίσθια κάμερα ανάλυσης 13MP με αισθητήρα SonyExmor, για λήψεις ζωντανών φωτογραφιών και βίντεο και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 2ΜP.

 

Παρέχει εκπληκτικές ταχύτητες , χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm και την 1GB μνήμη RAM, αλλά και την ευκολία σύνδεσης σε δίκτυα 4G, 3G ή WiFi. Επιπλέον, η μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να λειτουργεί τη συσκευή έως και 360 ώρες σε θέση αναμονής.

 

Επιπλέον, το VodafoneSmart 4 maxδιαθέτει πλήκτρο VodafoneSmartTouch, το οποίο καθιστά δυνατή τη χρήση της συσκευής με το ένα χέρι, λειτουργία NearFieldCommunications (NFC), και μπορεί να συνδυαστεί με απίστευτα μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ.

 

HVodafoneτην περίοδο των εορτών και συγκεκριμένα από σήμερα έως και 15 Ιανουαρίου, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να επωφεληθούν από μία μοναδική Χριστουγεννιάτικη προσφορά και να αποκτήσουν το VodafoneSmart 4 max60€ φθηνότερα ή δωρεάν με 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα VodafoneRed 1!

 

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-4-max