Νέο περιεχόμενο & ανανεωμένες υπηρεσίες από τον ΟΤΕ TV

76

Με πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος, κορυφαίο αθλητικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα UEFAChampionsLeagueκαιUEFAEuropaLeague, τα καλύτερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις σε μπάσκετ, τένις και μηχανοκίνητο αθλητισμό, ανανεωμένο κινηματογραφικό πρόγραμμα, με σπουδαίες ταινίες και σειρές σε πρώτη προβολή από όλα τα μεγάλα στούντιο και νέο κινηματογραφικό κανάλι από τον Ιούλιο, αλλά και προηγμένες υπηρεσίες για πιο ευέλικτη ψυχαγωγία, όπως το OTETVGO, συνεχίζει ο ΟΤΕ TVνα εμπλουτίζει την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του.

Ολοκληρωμένη τηλεοπτική ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια

Από τον Αύγουστο, το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV εμπλουτίζεται με όλους τους αγώνες των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων UEFAChampionsLeague και UEFAEuropaLeagueγια τα επόμενα 3 χρόνια. Για πρώτη φορά, ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε όλους τους αγώνες και από τις δύο διοργανώσεις, ενώ σε παράλληλη μετάδοση με ελεύθερο κανάλι θα προβληθούν μόνο ο τελικός για το UEFA Europa League και μόνο 13 αγώνες για το UEFA Champions League.

Επίσης, με τη νέα υπηρεσία ΟΤΕ TVGO, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαμβάνουν, χωρίς χρέωση, το premium περιεχόμενο της υπηρεσίας, στο κινητό, το tablet και σύντομα στο laptop/desktop τους, μέσω WiFi ή μέσω του δικτύου 3G/4G της COSMOTE.

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV συνεχίζουν να απολαμβάνουν πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο:

  • Ο ΟΤΕ TV ανανέωσε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης της SerieATIM (έως το 2017), της Bundesliga(έως το 2018), του NBA(έως το 2018) και της Formula 1 έως το 2017, ενώ εξασφάλισε έως το 2019 τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού για την BasketLeague ΣΚΡΑΤΣ και θα συνεχίσει να εμπλουτίζει το αθλητικό του πρόγραμμα.
  • Μέσα από 11 αθλητικά κανάλια, ο OTETV συνεχίζει να προβάλει πάνω από 60 live μεταδόσεις την εβδομάδα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (πχ BarclaysPremierLeague) και ελληνικές διοργανώσεις (FootballLeagueΟΠΑΠ) στο ποδόσφαιρο, αλλά και τις σημαντικότερες διοργανώσεις στο μπάσκετ (Eurobasket 2015, NCAA, Liga Endesa ACB, Lega Basket Serie A), το τένις (ATPWorldTourFinals, ATPTourMasters 1000, ATPTour 500, 250, AustralianOpen, RolandGarros, USOpen) και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό (Moto GP, WRC, FIA World Rallycross, Formula Ε).
  • Επίσης, στα κινηματογραφικά κανάλια ΟΤΕ CINEMA 1HD, OTE CINEMA 2, ΟΤΕ CINEMA 3, Village Cinema HD, καθώς και το νέο κινηματογραφικό κανάλι από τον Ιούλιο, προβάλλονται πάνω από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, blockbusters, arthouseπαραγωγές, ελληνικές ταινίες, αλλά και βραβευμένες νέες σειρές (πχ Odyssey, Satisfactionκα) και νέοι κύκλοι δημοφιλών σειρών (Sherlock, Fargo).

Στον OTETV, οι τηλεθεατές επίσης απολαμβάνουν κορυφαία ντοκιμαντέρ σε υψηλή ανάλυση από τα 10 πιο δημοφιλή κανάλια παγκοσμίως (τα 8 σε HD), καθώς και το πιο πλούσιο και ποιοτικό παιδικό πρόγραμμα.

Αναδιαμόρφωση τιμών στα πακέτα Full & Sports Με το πρόγραμμα και τις υπηρεσίες του ΟΤΕ TV να εμπλουτίζονται συνεχώς, αναβαθμίζοντας την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του, ο ΟΤΕ TVπροχωρά από τις 20 Αυγούστου 2015 σε αναδιαμόρφωση των τιμών στα πακέτα Fullκαι Sports, που πλέον θα διατίθενται, με 24μηνη δέσμευση, στα €24,90/μήνα και €22,90/μήνα, αντίστοιχα. Αναλυτικότερα οι νέες τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

 

Πακέτα

Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης ή μέσω  Δορυφόρου – Ειδική τιμή για πελάτες ΟΤΕ

Μέσω Δορυφόρου – Για μη πελάτες ΟΤΕ

24μηνη παραμονή

12μηνη παραμονή

24μηνη παραμονή

12μηνη παραμονή

Full Pack

€24,90/μήνα

€26,90/μήνα

€31,13/μήνα

€33,63/μήνα

Sports Pack

€22,90/μήνα

€24,90/μήνα

€28,62/μήνα

€31,13/μήνα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναδιαμόρφωση των τιμών  και τις επιλογές που έχουν οι  υφιστάμενοι συνδρομητές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 13888 ή σε κάποιο κατάστημα ΟΤΕ, COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ.