Νέο λογισμικό ενισχύει την ασφάλεια των περιβαλλόντων εκτύπωσης της Epson

64

Η Epson ανακοινώνει τα πρώτα της βήματα στον τομέα ανάπτυξης λογισμικού διαχείρισης εκτυπώσεων με το Epson Print Admin. Αυτή η λύση που βασίζεται σε διακομιστή επιτρέπει στις μικρομεσαίες και τις μεγάλες επιχειρήσεις να ενισχύουν την ασφάλεια των εγγράφων τους με έλεγχο της ταυτότητας των χρηστών στις συσκευές, καθώς και να έχουν τον έλεγχο των δαπανών εκτύπωσης και σάρωσης που πραγματοποιούν. Το Epson Print Admin διαθέτει έξυπνο περιβάλλον χρήσης και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εύκολη απομακρυσμένη διαχείριση, ενώ ενσωματώνεται αρμονικά στην υπάρχουσα αρχιτεκτονική και τις συσκευές, ώστε να διασφαλίζεται η συμβατότητα.

 

Όλοι οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν αυτήν την πρωτοποριακή λύση, χωρίς κόστος άδειας χρήσης, σε έως δύο συσκευές. Επιπλέον άδειες διατίθενται για μία, πέντε, είκοσι ή πενήντα συσκευές για μέγιστη ευελιξία. Το Epson Print Admin επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιούν τα οφέλη της βραβευμένης επιχειρηματικής τεχνολογίας inkjet της Epson, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις εταιρείες να περιορίσουν τα απορρίμματα, την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές CO2 και αερίου του όζοντος, όπως αναλύεται στη διεύθυνση: www.epson.eu/maketheswitch.

 

Ο έλεγχος ταυτότητας του προφίλ των χρηστών προστατεύει από μη εξουσιοδοτημένη χρήση των συσκευών σας, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής. Μόλις ελεγχθεί η ταυτότητα των εργαζομένων, μπορούν να επωφεληθούν από ένα εξατομικευμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη σε συμβατές συσκευές, έτσι ώστε να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στην αναζήτηση των λειτουργιών και περισσότερο στην εργασία τους.

 

Είναι δυνατή η ρύθμιση ειδοποιήσεων, οι οποίες θα ενημερώνουν τους χρήστες σχετικά με την υπεύθυνη εκτύπωση. Έτσι, μπορείτε να αποθαρρύνετε την εκτύπωση περιττών και άχρηστων εκτυπώσεων με πλήρη χρώματα, από το στάδιο της έναρξης εντολής εκτύπωσης. Οι ενσωματωμένοι κανόνες οικονομικής λειτουργίας και οι εξατομικευμένες ροές εργασιών σάρωσης με το άγγιγμα ενός κουμπιού διασφαλίζουν ότι οι εταιρείες θα έχουν τον πλήρη έλεγχο των εγγράφων που εκτυπώνουν και σαρώνουν.

 

Η μεγάλη γκάμα αναφορών και αναλύσεων επιτρέπει την απόλυτη διαφάνεια, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν τους δικούς τους κανόνες εκτύπωσης, ώστε να διασφαλίσουν ότι η συμπεριφορά των εργαζομένων τους θα είναι οικονομικά αποδοτική και θα συνεπάγεται χαμηλό όγκο απορριμμάτων εκτύπωσης. Ως προς την παρακολούθηση και τον περιορισμό του κόστους εκτύπωσης, η δυνατότητα αντιστοίχησης κωδικών χρέωσης και χρήσεων εκτύπωσης σε κέντρα κόστους διασφαλίζει την εύκολη διαχείριση του προϋπολογισμού.

 

Ο κος Patrick Perrot, Market Development Manager, Epson Europe, δήλωσε: «Η λύση αυτή βασίζεται στην πετυχημένη στρατηγική παροχής ολοκληρωμένων λύσεων για επιχειρήσεις. Παράλληλα με την αρχιτεκτονική Ανοικτής Πλατφόρμας για τους επιχειρηματικούς εκτυπωτές inkjet, τη λύση διαχείρισης του στόλου μας, το Epson Device Admin και την υπηρεσία διαχείρισης εκτύπωσης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το Print365, έχουμε διευρύνει τη σειρά υπηρεσιών εκτύπωσης προστιθέμενης αξίας που παρέχουμε στις επιχειρήσεις, με πλεονεκτήματα εξοικονόμησης κόστους και προστασίας του περιβάλλοντος.»

 

Το Epson Print Admin είναι πλέον διαθέσιμο. Επικοινωνήστε με τον μεταπωλητή Epson της περιοχής σας για περισσότερες πληροφορίες ή επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/epa.