Νέο Lenovo Yoga Tablet 2 στα 499 ευρώ

70

HLenovo(HKSE: 992) (ADR: LNVGY) προσφέρει περισσότερες επιλογές για τους καταναλωτές με την επέκταση της δημοφιλούς σειράς των tabletYOGA, με το νέο μοντέλο YOGATablet 2.. Οι καταναλωτές μπορούν τώρα, για πρώτη φορά, να διαλέξουν μοντέλο με Windows, στις 10 ίντσες. Επίσης, η Lenovo προσφέρει νέα μοντέλα Android σε 8 και 10 ίντσες και το νέο μοντέλο YOGATablet 2 Pro.

 

Με ακόμη περισσότερες λειτουργίες, που προσαρμόζονται στους χρήστες όπως η νέα λειτουργία Hang και με βελτιωμένη βάση στήριξης, αυτά τα tablets δίνουν στους καταναλωτές ένα νέο τρόπο να κάνουν περισσότερα από τα πράγματα που αγαπούν. Σχεδιασμένο για τον κινητό και ψηφιακό σημερινό τρόπο ζωής, διαθέτουν μαγευτικό ήχο , υψηλής ανάλυσης κάμερες, Intel® Atom™ επεξεργαστές και dualbandWiFi με προαιρετική ταχύτητα 4G1, υποστηριζόμενο από το μόντεμ Intel® XMMTM 7160.

 

Ένας νέος τρόπος να κάνετε περισσότερα

Το νέα μοντέλα YOGATablet 2 επικεντρώνονται στην τεχνολογία που προσαρμόζεται στους χρήστες, κάνοντας την πληροφορική έξυπνη και διασκεδαστική. Λεπτά και ελαφριά σε όλα τα μεγέθη, τα tabletsπαρέχουν ένα νέο επίπεδο ευελιξίας ξεκινώντας με τη νέα λειτουργία Hang. Οι χρήστες μπορούν ακόμη να απολαύσουν τις τρείς πρώτες λειτουργίες – Hold, Tilt και Stand– και τώρα να ανακαλύψουν μια τέταρτη λειτουργία – τη λειτουργία Hang – που τους επιτρέπει να κρεμάσουν τη συσκευή τους για την προβολή περιεχομένου. Απαντώντας στις παρατηρήσεις των καταναλωτών, η Lenovo βελτίωσε επίσης και τη βάση στήριξης στη λειτουργία Stand, για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά το πάτημα της πολλαπλής (σε 10 σημεία) οθόνης αφής.

 

 

Επιπλέον, εκτός από τον σχεδιασμό του tablet, αναβαθμίστηκαν οι επιδόσεις του. Ένας Intel® Atom™ επεξεργαστής υποστηρίζει τον βελτιωμένο ήχο και τα χαρακτηριστικά της κάμερας που αποτελείται από διπλά μπροστινά ηχεία με κινηματογραφικό Dolby® ήχο και Wolfson® Master HiFi™ για καθαρό ήχο με 8MP κάμερα στο πίσω μέρος. Τα tablets, επίσης, παρέχουν μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες για συνδεσιμότητα, με dualbandWiFi και μια microUSB με OTG σύνδεση που επιτρέπει στους χρήστες να φορτίσουν το κινητό τους (απαιτείται ξεχωριστό καλώδιο). Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ακόμη και αν βρίσκονται εν κινήσει, σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις λειτουργίες.

 

Σχεδιασμένο για να επιλέξεις

Το YOGATablet 2 έρχεται σε τρία μεγέθη οθόνης και δύο λειτουργικά συστήματα ώστε οι χρήστες να μπορούν να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Για εκείνους που νιώθουν πιο οικεία και παραγωγικά τα Windows, η Lenovo προσφέρει το YOGATablet 2 με Windowsσε χρώμα πλατίνας – σε 10 ίντσες. Έρχονται με προεγκατεστημένο MicrosoftOffice 365 (με ένα χρόνο συνδρομή) και με προαιρετικό 4G στο μοντέλο των 10 ιντσών1.

 

Για όσους προτιμούν Android, η Lenovo δημιούργησε το YOGATablet 2 σε 8 και 10 ίντσες καθώς και το νέο YOGATablet 2 Proσε 13 ίντσες που τρέχει λογισμικό Android 4.4 KitKat σε χρώμα πλατίνας. Για να παραμένετε συνδεδεμένοι σχεδόν παντού, όλα τα μοντέλα Android προσφέρουν προαιρετικά 4G1..Αυτά τα μοντέλα έρχονται με τις Premium εφαρμογές της Lenovo που επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα, να συγχρονίζονται και να προστατεύουν πολύτιμες πληροφορίες στο tablet τους. Το SHAREit μοιράζει, άμεσα, πληροφορίες μεταξύ πολλαπλών συσκευών, χωρίς χρεώσεις δικτύου και το SYNCit δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και αποκαθιστά τις επαφές, τα μηνύματα SMS και τα αρχεία των κλήσεων.

 

 

Δήλωση:

 

«Τα δεύτερης γενιάς YOGATablets δίνουν στους χρήστες την ελευθερία να κάνουν περισσότερα – επιτρέπουν τη χρήση τους χωρίς χέρια και κρέμονται από τον τοίχο με τη νέα λειτουργία Hang. Μπορούν να αποκτήσουν απαράμιλλο ήχο με όλα τα «φορτωμένα» όλα τα χαρακτηριστικά του ήχο; και μπορούν να επιλέξουν το λειτουργικό σύστημα που είναι σωστό για αυτούς – Android ή Windows,” δήλωσε ο Κ. JeffMeredith, αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της LenovoMobileBusinessGroup. “ Επιπλέον για εκείνους που επιθυμούν πολυμέσα σε μεγαλύτερη οθόνη, έχουμε δημιουργήσει ένα νέο μοντέλο 13 ιντσών με το YOGATablet 2 Pro. Έτσι, τα tablets σας δίνουν περισσότερες λειτουργίες, μεγαλύτερη απόδοση και περισσότερες επιλογές».

 

«Με τους καταναλωτές να είναι ολοένα και περισσότερο συνειδητοποιημένοι με την τεχνολογία και τα tablets, απαιτούν περισσότερες επιλογές για να ανταποκριθούν σε διαφορετικές ανάγκες τους. Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε τη Lenovo για την εκπλήρωση αυτών των διαφορετικών αναγκών, παρέχοντας αστραπιαία απόδοση και μεγάλης διάρκειας μπαταρία μέσω του IntelAtomεπεξεργαστή είτε τρέχει λογισμικό Android ή Windows, ή όποιο και αν είναι το μέγεθος της οθόνης και ποια χαρακτηριστικά προσφέρει το tablet.TomodemIntel ΧΜΜ 7160 παρέχει επίσης στους καταναλωτές την επιλογή της υπερ γρήγορης συνδεσιμότητας 4G για τα tablet τους,” δήλωσε ο Κ. ErikReid, αντιπρόεδρος της IntelMobile και MobileCommunicationsGroup και γενικός διευθυντής της Επιχειρηματικής Μονάδας των Tablet.

 

Τιμολόγηση και Διαθεσιμότητα2

Το YOGATablet 2 σε 10 ίντσες και 8 ίντσες, με Android είναι άμεσα διαθέσιμα ξεκινώντας από 329€ και 279€ αντίστοιχα.

 

Το ΥOGATablet 2 με Windows και 10 ίντσες θα είναι διαθέσιμο στα μέσα Δεκέμβρηξεκινώντας στα 499€.