Νέο εταιρικό site για τον όμιλο Olympia

57

Ενεργό είναι από την 1η Οκτωβρίου το νέο εταιρικό website του ομίλου Olympia, συμφερόντων του κ. Πάνου Γερμανού, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες, με έναν εύκολο και συνοπτικό τρόπο, να ενημερωθούν γύρω από τη δράση του ομίλου και των θυγατρικών του Public, Westnet, Συστήματα Sunlight, Sunlight Recycling και Play.

Παράλληλα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο website πρόκειται να αποτελέσει πηγή ενημέρωσης για το επιχειρείν, καθώς θα εμπλουτίζεται με περιεχόμενο που θα φέρει την υπογραφή και την εμπειρία των ανώτατων στελεχών του ομίλου.

Το νέο website παρέχει ένα ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, όπου αποτυπώνεται το σύνολο της δραστηριότητας του Olympia Groupσε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά.

Ο σχεδιασμός του ανανεωμένου εταιρικού website βασίζεται στη φιλοσοφία που διέπει τη λειτουργία του ομίλου και συνοψίζεται στη φράση «ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ». Οι «γέφυρες» αυτές «χτίζονται» μέσα από τους κλάδους δραστηριοποίησης του ομίλου στο λιανικό εμπόριο, στις τηλεπικοινωνίες, στη βιομηχανία και στη διανομή.

Με αφορμή το λανσάρισμα του νέου website, η διευθύντρια Επικοινωνίας του ομίλου Olympia, Ανθή Τροκούδη, δήλωσε σχετικά: «Ο Όμιλος Olympia διαγράφει, από το 1980, ανοδική πορεία, με συνέπεια, προσήλωση και δημιουργικότητα, αποτελώντας μοντέλο υγιούς επιχειρείν και τεχνοκρατικού management. Με όραμά μας να “χτίζουμε γέφυρες” με την επιχειρηματικότητα, την κοινωνία και τους ανθρώπους, είμαστε βέβαιοι πως ο νέος μας διαδικτυακός τόπος θα λειτουργήσει ως ένα άκρως διαδραστικό μοντέλο επικοινωνίας και ενημέρωσης για τους συνεργάτες, το ανθρώπινο δυναμικό και τους πελάτες μας».

Ο Όμιλος Olympia, συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, έχει 35 χρόνια επιχειρηματικής παρουσίας στην Ελλάδα και 20 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Πρόκειται για έναν 100% ελληνικό πολυεθνικό όμιλο που δραστηριοποιείται στους κλάδους:

– λιανεμπορίου με την αλυσίδα καταστημάτων Public

– χονδρεμπορίου μέσω της Westnet Distribution, η οποία ειδικεύεται στη διανομή προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας

– βιομηχανικής παραγωγής προϊόντων και συστημάτων ενέργειας με τη ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT και SUNLIGHT Recycling

– τηλεπικοινωνιών μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας PLAY στην Πολωνία.