Νέες υπηρεσίες roaming από την Cosmote

84

Κάθε ανάγκη επικοινωνίας στο εξωτερικό καλύπτει η COSMOTE με τη νέα πλήρη γκάμα υπηρεσιών περιαγωγής που προσφέρει με το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας COSMOTETRAVELPASSκαι την επέκταση της υπηρεσίας Travel & Surf. Έτσι, όλοι θα μπορούν να μιλούν, να στέλνουν SMS και να σερφάρουν στο internetξέγνοιαστα, με χαμηλές χρεώσεις, αλλά και απόλυτο έλεγχο του κόστους.

 

Η νέα υπηρεσία COSMOTETRAVELPASS δίνει τώρα τη δυνατότητα στους συνδρομητές συμβολαίου[1] της εταιρείας όχι μόνο να χρησιμοποιούν το δωρεάν χρόνο ομιλίας του προγράμματός που έχουν στην Ελλάδα, αλλά και τα δεδομένα και τα SMS του σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, με μια χαμηλή ημερήσια χρέωση ανάλογα με τη χώρα που ταξιδεύουν. Για την Ευρώπη[2] το COSMOTETRAVELPASSκοστίζει μόνο 4,99 ευρώ την ημέρα, ενώ για τις χώρες εκτός Ευρώπης κυμαίνεται από 6,99 ευρώ την ημέρα (για χώρες των Ζωνών 1, 2 & 3[3]) έως 11,99 ευρώ την ημέρα (για χώρες της Ζώνης 42).

 

Η υπηρεσία ενεργοποιείται δωρεάν, ενώ η ημερήσια χρέωση ισχύει μόνο για τις ημέρες που γίνεται χρήση των υπηρεσιών περιαγωγής. Όσοι συνδρομητές θέλουν να ενεργοποιήσουν το COSMOTE TRAVELPASS μπορούν να καλέσουν την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13838 για ιδιώτες και στο 13839 για επαγγελματίες, να επισκεφτούν ένα κατάστημα COSMOTE, ΟΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή online μέσω του MyCOSMOTE.

 

Επιπλέον, η COSMOTE επεκτείνει την υπηρεσία περιαγωγής Travel & Surfτώρα και σε χώρες εκτός Ευρώπης[4]για τους συνδρομητές συμβολαίου που επιθυμούν να σερφάρουν στο internetξέγνοιαστα από το κινητό τους, μόνο από 2€. Οι συνδρομητές[5] της εταιρείας που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο[6] μπορούν να αποκτήσουν ένα πάσο πρόσβασης ανάλογο με τις ανάγκες τους και να πλοηγούνται στο Internetμε απόλυτο έλεγχο κόστους και πολύ χαμηλές χρεώσεις.

 

Από τις νέες υπηρεσίες περιαγωγής, μπορούν φυσικά να επωφεληθούν και οι συνδρομητές COSMOTE που παρακολουθούν από κοντά τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στη Βραζιλία, αφού θα μπορούν από εκεί να σερφάρουν ξέγνοιαστα στο Internetμόνο από 2€, με απόλυτο έλεγχο του κόστους, ή να χρησιμοποιήσουν το δωρεάν χρόνο ομιλίας, τα SMSκαι τα δεδομένα του προγράμματός τους με μια οικονομική ημερήσια χρέωση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.cosmote.gr.

 

[1]Η υπηρεσία COSMOTE TRAVELPASS είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες) και σε συγκεκριμένα προγράμματα και δεν περιλαμβάνει πρόσθετα πακέτα φωνής/SMS/δεδομένων ή προσφορές, που τυχόν έχει ενεργοποιήσει ο συνδρομητής ή συμβόλαια MobileInternet.

[2] Η υπηρεσία COSMOTE TRAVELPASS είναι διαθέσιμη σε όλα τα συνεργαζόμενα δίκτυα των χωρών της Ευρωζώνης Α & Β των Ζωνών 1,2 & 3 (Αλβανία, Ανδόρα, Γκουέρνσεϊ, Νησιά Φαρόε, Νήσος Μαν, Ελβετία, Π.Γ.Δ.Μ, Τζέρσει, Τουρκία, Βοσνία, Ερζεγοβίνη, Κόσσοβο, Λευκορωσία, Μολδαβία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ουκρανία) και των χωρών της Ζώνης 4 (Ισραήλ, Νεπάλ, Ταϊλάνδη, ΗΠΑ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Βραζιλία, Αυστραλία, Αίγυπτος, Καναδάς, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη).

 

[3] Η υπηρεσία COSMOTE TRAVELPASS είναι διαθέσιμη σε όλα τα συνεργαζόμενα δίκτυα των χωρών της Ευρωζώνης Α & Β των Ζωνών 1,2 & 3 (Αλβανία, Ανδόρα, Γκουέρνσεϊ, Νησιά Φαρόε, Νήσος Μαν, Ελβετία, Π.Γ.Δ.Μ, Τζέρσει, Τουρκία, Βοσνία, Ερζεγοβίνη, Κόσσοβο, Λευκορωσία, Μολδαβία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ουκρανία) και των χωρών της Ζώνης 4 (Ισραήλ, Νεπάλ, Ταϊλάνδη, ΗΠΑ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Βραζιλία, Αυστραλία, Αίγυπτος, Καναδάς, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη).

[4]Αφορά σε χώρες εκτός Ευρωζώνης Α & Β.

[5]Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο εντός της Ε.Ε./Ε.Ο.Χ., για τους συνδρομητές καρτοκινητής/καρτοσυμβολαίου.

[6]Τα πάσα για τις χώρες εκτός Ευρωζώνης Α & Β ισχύουν για επιλεγμένες χώρες εξαιρουμένων των χωρών: Αγία Λουκία, Αρμενία, Κόστα Ρίκα, Λίβανος, Μαδαγασκάρη, Μαλδίβες, Μαυρίκιος, Μοζαμβίκη, Μπαγκλαντές, Μπαχρέϊν, Ομάν, Ουζμπεκιστάν, Πακιστάν, Σουδάν, Τζαμάικα και δικτύων satellite και maritime, για τις οποίες ισχύει ο βασικός τιμοκατάλογος περιαγωγής για χρήση data.