Νέες σειρές εκτυπωτών από την Epson για τις επιχειρήσεις

76

Η Epsonπαρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις ολοκληρωμένες σειρές inkjet εκτυπωτών που είναι ειδικά σχεδιασμένες για επιχειρήσεις. Με τους εκτυπωτές InkTankSystemπου διαθέτουνενσωματωμένα δοχεία μελάνης, με τους WorkForcePrο για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου και με τεχνολογίες αιχμής, η εταιρεία προσφέρει λύσεις για σύγχρονους επιχειρηματικούς οργανισμούς αλλά και μεμονωμένους επαγγελματικούς και οικιακούς χρήστες, ώστε να απολαμβάνουν πρωτοφανή μείωση στο κόστος των εκτυπώσεων, αλλά και ταχύτητα εκτύπωσης που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Ανάμεσα σε πολλά νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν σε ειδική δημοσιογραφική εκδήλωση που έγινε στο Blank Urban Space στο Γκάζι, πραγματοποιήθηκε και η αποκάλυψη δύο ολοκαίνουργιων μοντέλων της τεχνολογίας InkTank System, οι εκτυπωτές L1300 και L1800 με ενσωματωμένα δοχεία μελάνης για Α3 εκτύπωση, που προσφέρουν πολύ χαμηλό κόστος και εύκολες εκτυπώσεις σε ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις και φωτογράφους.

Επίσης, η Epson έδειξε πολλές δυνατότητες και εφαρμογές των εκτυπωτών, αλλά και τους ήδη αρκετά δημοφιλείς InkTankSystem εκτυπωτές L355, L550, L800 και το μονόχρωμο M200. Αλλά την παράσταση έκλεψαν και οι ισχυρότεροι εκτυπωτές, WorkForcePro 5110 DW και 5620 DWFrytheporductstheminaballotγrfoodthatarealreadyserved, whiletheyhavethechancetotrytheporductstheminaballot, για υψηλές αποδόσεις σε μεγάλες απαιτήσεις και όγκους που προϋποθέτουν οι μεγάλες επιχειρήσεις. Πρόκειται για εκτυπωτές που είναι ταχύτεροι από έναν laser στις συνήθεις εργασίες εκτύπωσης, ενώ καταναλώνουν έως και 80% λιγότερη ενέργεια και προσφέρουν έως και 50% χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης.

Οι καλεσμένοι είχαν ακόμη την ευκαιρία, να μάθουν εκτενέστερα και να δουν από κοντά την λειτουργία και τα οφέλη των εξειδικευμένων τεχνολογικών καινοτομιών Precision Core και Micro Piezo που ενσωματώνει η Epson στους εκτυπωτές της, για να προσφέρει στους εργαζόμενους μικρών και μεγάλων εταιρειών, μέγιστη απόδοση και υψηλή αντοχή.

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas σχολίασε: «Είμαστε περήφανοι που οι καινοτόμες τεχνολογίες μας μάς έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη πρωτοπόρων προϊόντων, ώστε να μπορούμε να βρεθούμε δίπλα στη σύγχρονη επιχείρηση προσφέροντας λύσεις για εξοικονόμηση στην εκτύπωση και με υψηλές αποδόσεις. Η εμπιστοσύνη της αγοράς μας δίνει την ώθηση και τη δέσμευση να συνεχίσουμε.»