Νέες premium τηλεοράσεις από τη Samsung στην IFA 2017

358

Στo πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης IFA 2017, η Samsung Electronics παρουσίασε τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων QLED με επίπεδη οθόνη, Q8F 55’’ και 65’’, καθώς και την τηλεόραση «The Frame» σε 43’’. Επίσης, η εταιρεία διοργάνωσε το QLED και HDR10 (High Dynamic Range) Summit, προκειμένου να ενημερώσει τους εκπροσώπους των μέσων για τις εξελίξεις των οθονών quantum dot (QLED) και  την ανάπτυξη της πλήρους δυναμικής του οικοσυστήματος HDR10/HDR10+.

Η Q8F είναι η επίπεδη εκδοχή της σειράς κυρτών τηλεοράσεων Q8C, που έχει ήδη κυκλοφορήσει. Η νέα εκδοχή 43’’ της «The Frame» συνδυάζει την τεχνολογία με την τέχνη, επιτρέποντας στους καταναλωτές να προσθέσουν το προσωπικό τους στυλ στον χώρο τους, καθώς επίσης να αναδείξουν μικρότερους χώρους.

Με την προσθήκη των μοντέλων Q8F, η σειρά τηλεοράσεων QLED 2017, που διατίθεται στην Ευρώπη, έχει επεκταθεί πλέον σε 14 μοντέλα. Οι προτάσεις της Samsung με τα μοντέλα τηλεοράσεων QLED Q9, Q8 και Q7, αντιπροσωπεύουν την πιο ολοκληρωμένη σειρά premium τηλεοράσεων, που εκτείνεται από 49’’ έως 88’’ ίντσες και περιλαμβάνει οχτώ επίπεδες και έξι κυρτές οθόνες. Ειδικότερα, τα μοντέλα Q8F είναι τα πρώτα μοντέλα με επίπεδη οθόνη της σειράς Q8 των τηλεοράσεων QLED.

Το νέο μοντέλο 43’’ της «The Frame» συμπληρώνει τη lifestyle σειρά τηλεοράσεων, που μέχρι και σήμερα  περιελάμβανε τα μοντέλα 55’’ και 65’’. Μέσα από τη λειτουργία Art Mode, η «The Frame», εκτός από την χρήση της ως τηλεόραση, αξιοποιείται και ως διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι, προβάλλοντας έργα τέχνης, καθώς και προσωπικές φωτογραφίες. Μέσω του Art Store, οι χρήστες θα μπορούν σύντομα να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000 πασίγνωστα έργα τέχνης, από διάσημα μουσεία και γκαλερί από όλο τον κόσμο, όπως τα LUMAS, Saatchi Art, Sedition και το Μουσείο Prado.

Τα μοντέλα της σειράς Q8F θα είναι σύντομα διαθέσιμα και η εκδοχή 43’’ της «The Frame» θα ξεκινήσει σταδιακά την κυκλοφορία της στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο.