Νέες φωτό για το φθηνό iPhone και το iPhone 5S (photos)

38

Οι φωτογραφίες για το επερχόμενο φθηνό iPhone και το επόμενης γενιάς iPhone δεν σταματούν καθόλου. Αυτήν τη φορά οι πληροφορίες που έχουμε έρχονται από την ταϊβανέζικη σελίδα AppleDaily που ισχυρίζεται ότι έχει φωτογραφίες των μοντέλων.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία στοιχεία, το φθηνό iPhone θα κυκλοφορήσει σε 5 χρώματα (ροζ, κίτρινο, λευκό, μπλε και πράσινο), ενώ το πλαίσιο που περιτριγυρίζει την οθόνη θα είναι λευκό, αντί για το κλασικό μαύρο. Επίσης, λόγω της τιμής θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό.

 

Όσον αφορά το iPhone 5S, μοιάζει πολύ με το 5, αλλά με σημαντικές βελτιώσεις: RAM 2 GB, 12 megapixels κάμερα, 1136 x 640 pixels ανάλυση και πυκνότητα 346ppi. Ο επεξεργαστής λέγεται ότι θα είναι ο ίδιος, ενώ θα αλλάξουν τα γραφικά.

 

Κάποιες τρελές φήμες μάλιστα λένε ότι θα έχει ειδική τεχνολογία αναγνώρισης του δακτυλικού αποτυπώματος για να είναι δυνατή η πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών με την NFC τεχνολογία.

 

Η τιμή κυκλοφορίας του οικονομικού iPhone θα ξεκινάει από τα 340 δολάρια (16 GB), αλλά τον Σεπτέμβριο θα γνωρίζουμε με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά τους στην επίσημη παρουσίαση.