Νέες δυνατότητες στο WHAT’S UP mobile app

75

Το WHAT’S UP ανανεώνει τo επίσημο application του, μέσα από το οποίο δίνει νέες δυνατότητες στους συνδρομητές του, όπως να διαχειρίζονται όλες τις επαφές τους,να βλέπουν αυτόματα ποιοι φίλοι τους έχουν WHAT’S UP και να κάνουν απευθείας κλήσεις.

 

Με τη νέα έκδοση της εφαρμογής οι χρήστες Androidσυσκευών μπορούν, μεταξύ άλλων, να βλέπουν το ιστορικό των κλήσεών τους, να στέλνουν και να λαμβάνουν SMS, ή να επιλέξουν ένα από τα 3 διαθέσιμα πληκτρολόγια με διαφορετικά χρώματα για να πραγματοποιούν τις κλήσεις τους. Το WHAT’S UP Application είναι διαθέσιμο και για iPhoneκινητά.

 

Υπενθυμίζεται ότι η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες WHAT’S UP να μπορούν να ενεργοποιούν όλες τις υπηρεσίες του WHAT’S UP, να ελέγχουν το υπόλοιπό τους βλέποντας τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας τους, SMS και MB, να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους, αλλά και να κερδίζουν απίθανα δώρα από το WHAT’S UP Reload it.

 

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, η χρήση δεδομένων για τη λειτουργία της είναι χωρίς χρέωση. Με κάθε ενεργοποίηση μηνιαίου πακέτου CALL THEM ALL μέσω του WHAT’S UP Application, το WHAT’SUP προσφέρει δωρεάν 500MB για ένα μήνα για ενεργοποιήσεις πακέτων μέχρι 10/12/2013.

 

Την εφαρμογή του WHAT’S UP την έχουν εγκαταστήσει περισσότεροι από 500.000 χρήστες, με αποτέλεσμα να είναι σταθερά στις κορυφαίες θέσεις των δωρεάν mobileapplications στην Ελλάδα.