Νέα wireless ηχεία από τη Samsung

89

Η SamsungElectronicsHellasανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων ηχείων WirelessAudioMultiroom, που έρχονται να προσφέρουν μια νέα ακουστική εμπειρία. Οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική πιο εύκολα από ποτέ, με το πλούσιο εύρος επιλογών που προσφέρουν τα νέα ηχεία, και σε εξαιρετική ποιότητα ήχου.

 

Τα νέα ηχεία της Samsungείναι ευέλικτα και επιτρέπουν απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, αφού δεν χρειάζονται καλώδια. Με τα νέα ηχεία WirelessAudioMultiroomμπορεί να δημιουργηθεί, μέσω Wi-Fi, ένα ηχητικό σύστημα σε όλο το σπίτι. Συγκεκριμένα, τοποθετώντας τα ηχεία σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού, οι χρήστες μπορούν να ακούν τα αγαπημένα τους τραγούδια, σε όποιο σημείο κι αν βρίσκονται, ενώ μπορούν να ρυθμίσουν το κάθε ηχείο να αναπαράγει το ίδιο τραγούδι σε όλα τα δωμάτια ή διαφορετικό τραγούδι σε κάθε δωμάτιο, δημιουργώντας έτσι μια καινούρια εμπειρία ψυχαγωγίας. Επιπλέον, τα νέα ηχεία της Samsung μπορούν να συνδεθούν ασύρματα με τις τηλεοράσεις Samsung.*

 

Τα ηχεία WirelessAudioMultiroomσυνδέονται πολύ εύκολα με το smartphoneή το tabletτου χρήστη, μέσω Bluetooth, κάνοντας τη διαχείριση της μουσικής πολύ πιο άνετη και εύκολη. Ο χρήστης έχει απευθείας πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη του smartphoneή του tabletτου, μπορει να επιλέξει το κομμάτι που θέλει να ακούσει και να ρυθμίσει την ένταση σε κάθε ηχείο ξεχωριστά, εύκολα και γρήγορα.

 

Τα ηχεία WirelessAudioMultiroom, που διακρίνονται για το κομψό τριγωνικό τους σχήμα, μπορούν να τοποθετηθούν σε οριζόντια ή όρθια θέση, αλλά και να αναρτηθούν στον τοίχο. Είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τα τέλη Απριλίου, σε λευκό και σε μαύρο χρώμα.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

–       Σύστημα τύπου Multiroom 2.1 καναλιών

–       Multiroom link

–       Multiroom Play

–       Internet ραδιόφωνο

–       NFC

–       Ενσωματωμένο Wi-Fi (Dual Band)

–       Stereo Pairing

–       TV Sound connect

–       Bluetooth

 

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τις υποστηριζόμενες συσκευές συμβατότητας επισκεφτείτε το www.samsung.com/gr.