Νέα συνεργασία LG-Google κάνει τη μουσική πιο άνετη

93

H LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει τα πρώτα της προϊόντα αναπαραγωγής ήχου που θα διαθέτουν δυνατότητα πρόσβασης στο GoogleCastστη νέα της σειρά από ‘έξυπνα’ HiFi ηχεία και ηχομπάρες. Το LGMusicFlow αποτελεί ένα έξυπνο ηχοσύστημα Hi-Fiπου φέρνει την εμπειρία της σύνδεσης με την αγαπημένη μουσική σε εντελώς νέο επίπεδο, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να ‘στέλνει’ την αγαπημένη του μουσική από το AndroidTMsmartphone ή tablet, iPhone, iPad, Mac, Windowslaptop ή Chromebook, στα LGMusicFlow ηχεία και ηχομπάρες που έχουν συνδεθεί με το GoogleCast.[1]

 

Η νέα σειρά LGMusicFlowπεριλαμβάνει τα ηχεία WiFi (Moντέλα H7/H5/H3) και την ηχομπάρα WiFi(Μοντέλο HS6). Κάθε μοντέλο μπορεί να συνδεθεί και να ρυθμίζεται μέσω της εφαρμογής της LGMusicFlow για φορητές συσκευές με Android, iOS ή με Chromebook.

 

Χάρη στο ‘GoogleCast’, οι χρήστες του LGMusicFlow θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να μοιράζονται τη μουσική από τις δικές τους φορητές συσκευές, αλλά επιπλέον να επιλέγουν μουσική από τα αγαπημένα τους online κανάλια, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων και των GooglePlayTMMusic, Pandora, Songza, TuneIn, iHeartRadio και Rdio. Έτσι μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα υψηλότερη ποιότητα ήχου από αυτή που ήταν διαθέσιμη ως τώρα μέσω ηχείου Bluetooth, αφού πλέον η μουσική προέρχεται από το ‘cloud’ και όχι από φορητή συσκευή.

 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το LGMusicFlowθα είναι ένα από τα πρώτα συστήματα ήχου που θα διαθέτουν ‘GoogleCast’», δήλωσε ο Byung-hoonMin, SeniorVicePresidentκαι Επικεφαλής του τμήματος CAVτης LGHomeEntertainmentCompany. «Το ‘GoogleCast’ αποτελεί την τέλεια προσθήκη για το ηχοσύστημα της LGMusicFlow και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε με την Google προκειμένου να κάνουμε τη μουσική ακόμα πιο απολαυστική για τους καταναλωτές μας παγκοσμίως».

 

Η LG έχει ενσωματώσει επιπλέον υπηρεσίες για streaming, όπως τα δημοφιλή ‘Deezer’ και Spotify, για να διευρύνει ακόμα περισσότερο τις μουσικές συλλογές των χρηστών. Έτσι, όσοι χρησιμοποιούν το ‘Spotify’ μπορούν να εκμεταλλευτούν τη λειτουργία ‘SpotifyConnect’, που λειτουργεί εξ’ αποστάσεως, επιτρέποντάς τους να ελέγχουν τα LGMusicFlow ηχεία τους μέσω της εφαρμογής.

 

Τα ηχεία και οι ηχομπάρες του LGMusicFlowμπορούν να συνδεθούν με φορητές συσκευές, αλλά και μεταξύ τους χρησιμοποιώντας τη λειτουργία της LG‘AdvancedWirelessNetwork’, για εύκολη ρύθμιση του ήχου και απόδοση αναπαραγωγής του υψηλής ποιότητας. Τα ηχοσυστήματα LGMusicFlowπροσφέρουν επιπλέον χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως οι λειτουργίες ‘HomeCinemaMode’ και ‘AutoMusicPlay’, ενώ μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth με υπηρεσίες streaming. Η λειτουργία ‘HomeCinemaMode’ προσφέρει στους χρήστες μια απολαυστική εμπειρία κινηματογραφικού ήχου στο σπίτι, παρακολουθώντας τηλεοπτικό περιεχόμενο, και η λειτουργία ‘AutoMusicPlay’ συγχρονίζεται με τις συσκευές του χρήστη μέσω Wi-Fi για πλήρη χρήση του εύρους της τεχνολογίας της LG.

 

Το ‘GoogleCast’ θα είναι διαθέσιμο στα μοντέλα LGMusicFlow, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων HS7, H7, H5, και H3, από τον Μάιο. Οι ιδιοκτήτες ηχείων και ηχομπάρων LGMusicFlowθα έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης των προϊόντων τους με την εισαγωγή του ‘GoogleCast’ μόλις η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στις τοπικές αγορές.

 

[1]Τα ‘Android’ and ‘Google Cast’ αποτελούν trademarks της Google Inc.