Νέα σειρά οθονών από τη Samsung

40

Η SamsungElectronicsHellasπαρουσιάζει τη νέα σειρά οθονών για το 2014, η οποία περιλαμβάνει τα μοντέλα UD590, SD590 και SD390. Όλες οι νέες οθόνες προσφέρουν σε καταναλωτές και επιχειρήσεις την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στην κατηγορία, ενώ συνδυάζουν πρακτικό και κομψό σχεδιασμό.

 

Η UD590 (UHD) προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και εντυπωσιακά ρεαλιστικά χρώματα, δημιουργώντας εικόνες που μοιάζουν αληθινές, με υψηλή ακρίβεια χρωμάτων. Η SD590 έχει σύγχρονο μινιμαλιστικό σχεδιασμό, διαθέτοντας ένα πολύ λεπτό, εξαιρετικά διακριτικό πλαίσιο, ενώ το κομψό σχέδιο της SD390 διαθέτει τη νέα τεχνολογία TouchofColor (ToC).

 

Οθόνη UD590 UHD

Οι καταναλωτές έχουν, πλέον, διαθέσιμη στο σπίτι τους την τεχνολογία 4KUHDτης Samsung, μέσω της νέας οθόνης UD590 UHD28 ιντσών, η οποία προσφέρει τέσσερις φορές την ανάλυση των FullHD (FHD) οθονών και ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας. Επίσης, με χρόνο απόκρισης 1ms, η UD590 προβάλλει ταινίες, παιχνίδια και διαδικτυακό περιεχόμενο, άψογα και ομαλά, χωρίς θολά σημεία, για μια μοναδική εμπειρία θέασης. Η UD590 προσφέρει υψηλής ποιότητας χρώματα, καθώς μπορεί να απεικονίσει 1 δισεκατομμύριο χρώματα, δηλαδή 64 φορές περισσότερα χρώματα από τις κλασικές οθόνες. Διαθέτει, επίσης, δυνατότητα αναβάθμισης σε UHD, η οποία επιτρέπει τη μετατροπή περιεχομένου χαμηλής ανάλυσης σε ποιότητα εικόνας επιπέδου UHD, για πιο έντονες εικόνες.

 

Η UD590 διαθέτει τη λειτουργία SamsungPictureinPicture (PIP) 2.0 ιδανική για multitasking, που υποστηρίζει ανάλυση σε FHD, και τη λειτουργία PicturebyPicture (PBP), που επιτρέπει τη σύνδεση δύο διαφορετικών Η/Υ σε μία οθόνη. Επίσης, διαθέτει λειτουργία gamemode, μετατρέποντας μια σκοτεινή και θολή εικόνα σε φωτεινή και καθαρή, θύρα οθόνης και δύο υποδοχές HDMI για τη σύνδεση Η/Υ και οπτικοακουστικών συσκευών. Ειδικότερα, η UD590 μπορεί να απεικονίσει UHDπεριεχόμενο από παιχνιδοκονσόλες, όπως το PlayStation 4 και το XboxOne, μέσω της θύρας HDMI1.4. και διαθετει DP 1.2.

 

Οθόνη SD590

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός των οθονών SD590 23,6 και 27 ιντσών, με ιδιαίτερα λεπτό πλαίσιο, επιτρέπει στους καταναλωτές να παρακολουθούν το περιεχόμενο της επιλογής τους, χωρίς τίποτα να τους αποσπάει την προσοχή. Η SD590 διαθέτει ένα σχεδόν αόρατο πλαίσιο, το οποίο αφήνει μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης, ενώ συμπληρώνεται από μια κομψή μεταλλική βάση.

 

Η SD590 προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας, καθώς η ευρεία γωνία θέασης της οθόνης δημιουργεί φυσικά χρώματα και αναλογία αντίθεσης από κάθε γωνία εντός 178 μοιρών, χάρη στο PLSπάνελ. Με την τεχνολογία MagicUpscale, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε περιεχόμενο χαμηλής ανάλυσης, καθώς ελαττώνει την παραμόρφωση εικόνων κατά τη μετατροπή τους σε FHD. Η SD590 διαθέτει λειτουργία για παιχνίδια και υποδοχές για D-subκαι για δύο HDMI.

 

Οθόνη SD390

Διαθέτοντας την τεχνολογία της SamsungTouchofColor (ToC), η SD390 διακρίνεται για τον κομψό σχεδιασμό της. Επιπλέον, απαλό μπλε χρώμα αγκαλιάζει το λεπτό πλαίσιο ολόκληρης της οθόνης. Η SD390 προσφέρει, επίσης, ευρεία γωνία θέασης, τεχνολογίες MagicUpscale και FHD, gamemodeκαι θύρες D-subκαι HDMI.

 

Οι οθόνες SD590 και SD390 είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά από αρχές Μαΐου και η οθόνη UD590 UHD θα είναι διαθέσιμη το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.