Νέα σειρά καμερών παρακολούθησης από την D-Link

59

Η D-Link διευρύνει τη σειρά mydlink με μια νέα κάμερα – την HD Wi-Fi Camera (DCS-936L). Με τον ενσωματωμένο Wi-Fi Signal Locator, χάρη στον οποίο υπάρχει ένδειξη για την ισχύ του οικιακού ασύρματου δικτύου, γίνεται πανεύκολα η επιλογή του καλύτερου δυνατού σημείου τοποθέτησής της στο σπίτι ή στο γραφείο.

Η πιο προσιτή HD κάμερα της D-Link, παρέχει συνεχή και αδιάλειπτη εικόνα του χώρου ή του γραφείου στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή από οπουδήποτε και αν βρίσκεται ο χρήστης. Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό της με την κινούμενη κεφαλή, μπορεί να τοποθετηθεί με άνεση στο ράφι κάποιου επίπλου, στον τοίχο ή ακόμα και στο ταβάνι, διατηρώντας το σωστό προσανατολισμό θέασης.

  • Ως μέρος της σειράς mydlink, η HD Wi-Fi κάμερα προσφέρει την αίσθηση της διαρκούς ασφάλειας όλο το 24ωρο, και ταυτόχρονα μπορεί να εγκατασταθεί και να διαχειριστεί εύκολα. Τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν:
  • Σύνδεση με Wi-Fi – ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει τη συσκευή οπουδήποτε μέσα στο σπίτι ή το γραφείο του μέσα στην εμβέλεια του ήδη υπάρχοντος Wi-Fi, και ο ενσωματωμένος αισθητήρας σήματος LED Wi-Fi θα τον ενημερώσει άμεσα σε πραγματικό χρόνο για την ισχύ του σήματος Wi-Fi.
  • Πεντακάθαρη Εικόνα και Ήχος, Νύχτα και Ημέρα – με ανάλυση 720p HD προσφέρει λεπτομερή εικόνα του χώρου, ενώ η νυχτερινή λήψη παρέχει ορατότητα έως και 5 μέτρα.
  • Ευρυγώνιοι Φακοί – για μεγαλύτερη εικόνα του χώρου χωρίς την προσθήκη περισσότερων καμερών.
  • Πρωτοποριακός Σχεδιασμός – ο κομψός σχεδιασμός της κάμερας προσφέρει πρωτοφανή ευελιξία για εύκολη τοποθέτηση, χωρίς να επηρεαστεί ο προσανατολισμός.
  • Ανίχνευση Κίνησης και Ήχου με Ειδοποιήσεις και Καταγραφή – για να μην χάνεται ούτε μια στιγμή. Ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις στο smartphone ή στο e-mail του όταν ανιχνευτεί κίνηση ή ήχος, ή απλά, με την εισαγωγή μιας κάρτας microSD, να καταγράφει το video του συμβάντος.
  • Εύκολη Εγκατάσταση και χωρίς Συνδρομή – ο χρήστης μπορεί να την εγκαταστήσει εύκολα και άμεσα εγκατάσταση από ένα smartphone με την δωρεάν εφαρμογή mydlink Lite και να αποκτήσει πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο χωρίς επιβαρύνσεις συνδρομής.
  • Ασφαλής Πρόσβαση – το διπλό επίπεδο ασφαλείας μέσω του πρωτοκόλλου Wi-Fi Protected Access και η τεχνολογία ισχυρής κρυπτογράφησης, διασφαλίζουν ότι τα video παραμένουν ιδιωτικά και ασφαλή όταν υπάρχει απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτά.

Είτε πρόκειται για γονιό, είτε για ιδιοκτήτη μιας μικρής επιχείρησης ή απλά για κάποιον που θέλει να παρακολουθεί κάτι σημαντικό, η DCS-936L του προσφέρει εικόνα του σπιτιού ή του γραφείου του, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο κι αν βρίσκεται. Η δυνατότητα θέασης σε πραγματικό χρόνο και η καταγραφή στιγμών που τους ενδιαφέρουν, καθησυχάζουν τους χρήστες και τους επιτρέπουν να κάνουν τις διακοπές τους ή κάποιο επαγγελματικό ταξίδι χωρίς να χρειαστεί να ανησυχούν για το σπίτι ή το γραφείο τους.

 

Διαθεσιμότητα

Η κάμερα DCS-936L της D-Link θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης στο τέλος του έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.dlink.com/gr