Νέα Parrot minidrones στα Public (video)

70

Τα νέα τηλεκατευθυνόμενα minidrones με κάμερα της Parrot έρχονται για αυτούς που αναζητούν τις πιο σύγχρονες και πιο προηγμένες επιλογές gadgets. Νέες δυνατότητες και νέα μοντέλα που υπόσχονται διασκεδαστικές διαδρομές για κάθε χρήστη.

Η εμβέλειά τους δεν σε περιορίζει σε τίποτα, ενώ η μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα επιτρέπουν την εξερεύνηση οποιουδήποτε χώρου χωρίς κανένα εμπόδιο. Παράλληλα, μπορείς να προγραμματίσεις από πριν μια σειρά από κινήσεις και κόλπα, και στη συνέχεια να τα δεις να πραγματοποιούνται με μεγάλη ακρίβεια! Η αποσπώμενη μπαταρία τους εξασφαλίζει αντοχή για συνεχόμενη χρήση έως και 20 λεπτά σε κάποια από τα μοντέλα, ενώ ο χειρισμός γίνεται πανεύκολα μέσω smartphone ή tablet, με τη βοήθεια ειδικής εφαρμογής για Android ή iOSπεριβάλλον, που διατίθεται δωρεάν. Το υλικό που καταγράφεται αποστέλλεται απευθείας στη συσκευή σου, ενώ με ένα κλικ, έχεις τη δυνατότητα να ανεβάσεις το videoσου στο YouTube, μέσα από ειδικά διαμορφωμένο φιλικό μενού. Με τη νέα εφαρμογή πλοήγησης, τα πάντα είναι απλά και γίνονται ασύρματα και άμεσα!

Τα Parrot minidrones θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό gadget-άκια μιας και υπάρχουν επιλογές για να κατακτήσει έδαφος, αέρα, αλλά και νερό.Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει!

Όποιο και αν είναι το έδαφος, τα ParrotJumpingNightκαι Parrot Jumping Race  δεν κολλάνε πουθενά αφού φτάνουν ταχύτητα τα 7 και τα 13 χιλιόμετρα την ώρα αντίστοιχα και πραγματοποιούν άλματα έως 80 εκατοστά! Κάθε μοντέλο διαθέτει ισχυρό μηχανισμό που του επιτρέπει υψηλά άλματα, σε ύψος ή και μήκος ανάλογα με την επιλογή σου. 

Με τα μοντέλα του ‘αέρα’ ParrotAirborneNightκαιParrotAirborneCargoμπορείτε να πετάξετε παντού! Με ασύρματη Bluetooth Smart v4.0 σύνδεση με εμβέλεια 20 μέτρων δεν σας περιορίζει τίποτα. Όπου και αν είστε, μπορείτε με το άγγιγμα του δακτύλου σας να κάνετε μοναδικά κόλπα, frontflips, πλαϊνά loops, περιστροφές και οτιδήποτε άλλο στον αέρα.

Για τους λάτρεις του νερού, τα ParrotHydrofoil δίνουν τη δυνατότητα για τρελές κινήσεις και απίθανους ελιγμούς με 10 χιλιόμετρα την ώρα ακόμα και πάνω στα κύματα! Επιπλέον σου δίνουν τη δυνατότητα, εάν αποσπάσεις το Drone από τη βάση για το νερό, να αναπτύξεις ταχύτητα έως και 18 χιλιόμετρα την ώρα στον αέρα!

Δες εδώ όλα τα νέα minidrones http://www.public.gr/cat/wearables-gadgets/parrot-minidrones/ και κάνε πρώτος την προπαραγγελία του μοντέλου της επιλογής σου!