Νέα mobile εφαρμογή από την Μ-STAT για το Μeteo

105

Η Μ-STAT, σε συνεργασία με το Μeteo, ανέπτυξε το Meteo Now, την ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή, μέσω της οποίας οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε με γνώμονα την άμεση και εύκολη ενημέρωση των χρηστών για τον καιρό, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να αναφέρουν έκτακτα καιρικά φαινόμενα σε πραγματικό χρόνο, με βάση την τρέχουσα τοποθεσία τους.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργούν και να στέλνουν real time δελτία καιρού, να ανεβάζουν φωτογραφίες και σχόλια και τέλος, να μοιράζονται όλες τις updated πληροφορίες με τους υπόλοιπους χρήστες.

Όπως αναφέρει η εταιρία, το Μeteo Now αποτελεί συγχρόνως ένα χρήσιμο εργαλείο και για τους μετεωρολόγους του meteo.gr, καθώς εξασφαλίζει την έγκαιρη ενημέρωσή τους για τα καιρικά φαινόμενα που δεν μπορούν να παρατηρηθούν από τους δορυφόρους. Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνεται συνολικά η παρακολούθηση και καταγραφή έκτακτων καιρικών φαινομένων, αλλά και η έγκαιρη ανακοίνωση σχετικών προειδοποιήσεων για τον καιρό.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS.