Νέα καμπάνια επικοινωνίας για το F2G

75

Με βασικό μήνυμα την προτροπή «ΜΙΛΑ» το F2G από την  WINDαναπτύσσει μια ξεχωριστή καμπάνια μέσω της οποίας επικοινωνεί τα μοναδικά πλεονεκτήματα της νεανικής καρτοκινητής F2G σε χρόνο ομιλίας καιInternet στο κινητό.

Γιατί μόνο το F2G καρτοκινητή προσφέρει:

  • 300’ προς όλους με €7 με τον οικονομικό συνδυασμό  πακέτων Talk ΤoAll (5€/200’ προς όλους) + ΤalktoAllMore (2€/100’ προς όλους)
  • 500MBs Mobile Internetμόνομε €5
  • Log n Win δώρα κάθε εβδομάδα μέσα από τον myF2G

 

Και πολλά περισσότερα όπως Super online bonus σε κάθε ενεργοποίηση πακέτου, Magic Numbers για δωρεάν επικοινωνία με τους κολλητούς αλλά και 1GB Mobile Internet δώρο στην 1η ανανέωση, που πραγματοποιείται  online ή μέσω των  καταστημάτων  WIND, κάθε μήνα αξίας 10€ και πάνω.

 

Το F2Gαπευθύνεται στους νέους που προτιμούν να δημιουργούν, να πηγαίνουν τα πράγματα μπροστά και όχι πίσω. Το F2Gτους καλεί να μιλήσουν, να πάρουν θέση σε ότι συμβαίνει γύρω τους, και τους δίνει ό,τι χρειάζονται για να επικοινωνούν, να μοιράζονται, να εξελίσσονται, όπως ακριβώς κάνει και η WINDγια τους πελάτες της.

 

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας υπογράφουν η TheNewtonsLaboratoryκαι η FilmikiProductions για λογαριασμό της WIND. Διήρκησαν 3 μέρες και πραγματοποιήθηκαν σε γειτονιές της Αθήνας. Ο Άγγλος σκηνοθέτης BenCharlesEdwards και ο Ισπανός διευθυντής φωτογραφίας SergioDelgadoκατεύθυναν άριστα περισσότερους από 50 συνολικά ηθοποιούς. Το σπουδαιότερο όμως, είναι ότι  κατάφεραν να δώσουν φωνή σε όλα αυτά τα αληθινά πρόσωπα που κάθε μέρα αγωνίζονται για να πετύχουν κάτι καλύτερο, τόσο για τους ίδιους όσο και για όλους εμάς.