Νέα γενιά gaming με τα laptop-desktop της Asus

70

Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τα νέα laptop & desktop ROG της Asus, κορυφαίου παίκτη της αγοράς παγκοσμίως (No 1 brandσε gaming notebooks).  Τα AsusROG, ειδικά σχεδιασμένα για να απογειώσουν την εμπειρία του gaming, εμπλουτίζουν το χαρτοφυλάκιο της Westnet με υψηλής ποιότητας προϊόντα που απευθύνονται σε μια κατηγορία ιδιαίτερα απαιτητικών καταναλωτών, τους gamers, ένα κοινό που αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

Έχοντας δημιουργήσει πριν δέκα χρόνια την ομάδα ROG-RepublicOfGamers- με μοναδικό σκοπό την προώθηση τεχνολογίας υπολογιστών, ειδικά σχεδιασμένης για τις ανάγκες του gaming, η Asusαποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέλος αυτής της κοινότητας. Από το 2006, τα προϊόντα ROG εισάγουν στο κοινό hardware που εξελίσσει την εμπειρία του gaming, χτίζοντας ένα μυθικό όνομα ανάμεσα στους φανατικούς των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Η Westnet σε συνεργασία με την Asusσυμπορεύονται με την παγκόσμια αγορά και οδεύουν πλέον περισσότερο στις έτοιμες λύσεις, παρά στο BTO( build-to-order).  Ειδικότερα, ο τομέας των highendgamingPCs και των laptopsείναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος σε όλες τις αγορές, καθώς οι gamersαναβαθμίζουν πολύ πιο γρήγορα και συχνά το hardwareτων υπολογιστών τους. Πιο συγκεκριμένα, τα gamingPCsκαι laptopsανανεώνονται κάθε 2-3 χρόνια από έναν gamer, σε αντίθεση με έναν απλό υπολογιστή που θα ανανεωθεί κατά μέσο όρο σε 7 χρόνια από έναν απλό χρήστη. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο παραμένει το γεγονός πως τα smartphonesκαι τα tabletsδεν έχουν αντικαταστήσει τους gamingυπολογιστές, όπως συνέβη με τους παραδοσιακούς.

Στην Ελλάδα, παρότι η αγορά των notebooks παρουσιάζει πτωτική πορεία συγκριτικά με τον αριθμό των συνολικών πωλήσεων στο πρώτο 6μηνο του 2016, τα gaming notebooksαποτελούν ξεχωριστή υποκατηγορία με σταθερά αυξανόμενες πωλήσεις και ανάπτυξη μεγαλύτερη από 70%,  συγκριτικά με τις πωλήσεις του ίδιου χρονικού διαστήματος το 2015. Είναι αξιοσημείωτο ότι η Asusκατέχει μερίδιο 25% στη συγκεκριμένη αγορά.

Για ακόμα μια φορά η Asus, συνυφασμένη με την έννοια της καινοτομίας, κατορθώνει με την κυκλοφορία των νέων laptop ROGνα αναβαθμίσει την εμπειρία του gaming. Τα νέα μοντέλα Asus ROG GL552VW & GL752VW και τα desktopG11CDκαι G20CBεπιτυγχάνουν τη δική τους επανάσταση με τον «παιχνιδο -κεντρικό» σχεδιασμό τους, επιφυλάσσοντας στους χρήστες ηλεκτρονικών παιχνιδιών μια τελείως νέα και ξεχωριστή εμπειρία