Νέα φοιτητική χρονιά με προσφορές από το CU

65

Η νέα φοιτητική χρονιά ξεκινάει από τα καταστήματα Vodafone, στα οποία οι φοιτητές των Πανεπιστημίων και οι σπουδαστές των ΤΕΙ παραλαμβάνουν και φέτος τις φοιτητικές τους ταυτότητες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Ταυτόχρονα, απολαμβάνουν άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, αλλά μπορούν και να επωφεληθούν από μία σειρά αποκλειστικών προσφορών του CU.

Όλοι οι φοιτητές, μπορούν εύκολα και με το πάσο τους, να επιλέξουν ένα από τα πακέτα CUXclusive και να πάρουν χρόνο ομιλίας, προς όλα τα δίκτυα, αλλά και ΜΒ για σερφάρισα στο internet. Συγκεκριμένα:

 

  • StudentXclusive 5: 1.000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα + 200MBinternet από το κινητό για 1 μήνα, μόνο με 5€

  • StudentXclusive 7: 1.200 λεπτά + 100 SMS προς όλα τα δίκτυα + 600MBinternet από το κινητό για 1 μήνα, μόνο με 7€

 

Επιπλέον, όλοι οι φοιτητές κερδίζουν αυτόματα και δωρεάν κάθε μήνα 600 λεπτά ομιλίας για να επικοινωνούν με όλους τους CU φίλους τους, ενώ για όσους θέλουν να σερφάρουν ασταμάτητα, το CU τους χαρίζει 500ΜΒ από το JustSurfBonus με κάθε ανανέωση από 10€. Παράλληλα, για ατελείωτο σερφάρισμα στο laptop και στο tablet υπάρχει το UniversityMobileInternet, η πιο οικονομική προσφορά συμβολαίου για mobileinternet, που δίνει 4GB μόνο με 4,74€ το μήνα.

 

Το CU, σε συνεργασία με την Κωτσόβολος, δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να ανανεώσουν το φοιτητικό τους σπίτι. Μέσω του διαγωνισμού Bidit, ένας φοιτητήςκάθε βδομάδα κερδίζει χωρίς κλήρωση μία ηλεκτρική συσκευή. Οι φοιτητές που θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να επισκεφτούν τη σελίδα του CU στο facebook μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών, το CU δημιούργησε ξανά τα CU Stores – Club Xclusive, τα δύο καταστήματα αποκλειστικά για τη διανομή των φοιτητικών ταυτοτήτων στην Αθήνα (Λεωφ. Πάπαγου 58, Ζωγράφου) και στην Πάτρα (Μαιζώνος 90).

 

Η χρονιά ξεκινάειδυνατά με Restart στη φοιτητική ζωή, στην επικοινωνία αλλά και στο σπίτι των φοιτητών!