Νέα double-play ευέλικτα από τη hol

47

Η hellas online, εμπλουτίζει τις υπηρεσίες της με νέα, πρωτοποριακά, ευέλικτα προγράμματα τηλεφωνίας & internet που προσφέρουν απόλυτη ευελιξία κι ελευθερία στην καθημερινή επικοινωνία αφού επιτρέπουν στον καταναλωτή να χρησιμοποιεί το χρόνο ομιλίας τουπρος αστικά, υπεραστικά αλλά και προς όλα τα κινητά, όπως αυτός θέλει.

Με έμφαση στην πραγματική οικονομία,  η hellas online παρέχει δωρεάν σε όλα τα νέα ευέλικτα προγράμματα υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου. Πλέον οι συνδρομητές έχουν τον έλεγχο στα χέρια τους, αφού ενημερώνονται αυτόματα  με δωρεάν SMS όταν φτάσουν στο 80% του χρόνου που προσφέρει το πρόγραμμα τους.

 

Η νέα σειρά ευέλικτων προγραμμάτων της hellas online αποτελείται από 3 προγράμματα double-play με απεριόριστο ADSL internet έως 24 ή VDSL internet έως 50 Mbps και 2 προγράμματα τηλεφωνίας που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών. Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα προσφέρουν 300’, 700’ ή 1000’ χρόνο ομιλίας προς αστικά, υπεραστικά αλλά και προς όλα τα κινητά, σε οικονομικές τιμές που ξεκινούν από €23 το μήνα για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνδρομητές hellas online που έχουν συμβόλαιο κινητού Vodafone συνεχίζουν να επωφελούνται από τη συνδυαστική έκπτωση hol/Vodafone, η οποία τους δίνει έως €5 έκπτωση το μήνα στο πάγιο της hol και έως 10% επιπλέον έκπτωση στο κινητό τους, ανάλογα με το πρόγραμμα συμβολαίου τους.

 

Με τα νέα προγράμματα η hellas online αποδεικνύει έμπρακτα πως οι απεριόριστες  επιλογές στην επικοινωνία δίνουν αξία όταν είναι προσιτές κι επιτρέπουν στο συνδρομητή να εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του προγράμματός του, με τρόπο που τον εξυπηρετεί. 

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα νέα ευέλικτα προγράμματα από την hellas online, επισκεφθείτε το www.hol.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.