Νέα Curved OLED TV από την LG, για ακόμη περισσότερα χρώματα!

71

Η LGElectronics (LG) δίνει πρόσβαση σε έναν κόσμο απεριόριστης ψυχαγωγίας, παρουσιάζοντας τρία νέα μοντέλα τηλεοράσεων CurvedOLEDκαι UHDδιαθέσιμα στην ελληνική αγορά. Σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση για εκπροσώπους του Τύπου παρουσιάστηκαν τα τρία μοντέλα-ναυαρχίδες για τις κατηγορίες τηλεοράσεων OLED και υπέρ-υψηλής ανάλυσης, 4KULTRAHD. Οι εκπρόσωποι της LGπαρουσίασαν την προηγμένη τεχνολογία και τις λειτουργίες που διαθέτουν οι νέες τηλεοράσεις της LG, η πρωτοποριακή CurvedOLEDEC930V 55 ιντσών, αλλά και τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων Curved UHD UC970V και UHD UB950V, για να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία θέασης και χρώμα πιο απολαυστικό από ποτέ στην κατηγορία της οικιακής ψυχαγωγίας.

 

Η νέα κυρτή τηλεόραση OLEDEC930V55 ιντσών φέρνει την προηγμένη τεχνολογία της εικόνας ΟLED ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές, προσφέροντας ρεαλιστικά χρώματα και εκπληκτική εμπειρία θέασης, ενώ διαθέτει κομψό σχεδιασμό CINEMASCREEN. Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel) και το μικρό βάθος που αυξάνεται ελαφρά προς το κέντρο της οθόνης, ενισχύουν την εμπειρία του θεατή και παρέχουν απρόσκοπτη θέαση σχεδόν από οποιαδήποτε γωνία. Η τεχνολογία WRGB OLED της LG εγγυάται ταυτόχρονα την υψηλότερη ποιότητα εικόνας με απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και φωτεινά, αλλά και το μαύρο πιο σκούρο και έντονο. Τέλος, η νέα κυρτή τηλεόραση OLED διαθέτει τεχνολογία CINEMA3Dγια επιπλέον δράση και απόλαυση, αλλά και την εύχρηστη πλατφόρμα Smart+TVWebOS, που προσφέρει την πιο απλή και διασκεδαστική εμπειρία SmartTV.

 

Οι νέες τηλεοράσεις υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4KCurved UHD UC970V και UHD UB950V διαθέτουν 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από την ανάλυση των τηλεοράσεων FullHD, συγκεντρώνοντας περίπου 8,3 εκατομμύρια pixels για απόλυτη λεπτομέρεια και πεντακάθαρη εικόνα.Ταυτόχρονα, η λειτουργία True 4KEngine φέρνει τις χαμηλότερες σε ανάλυση εικόνες πιο κοντά στην ποιότητα4K, ενώ το 4Κ 3D+ ‘ζωντανεύει’ τις εικόνες προσφέροντας μια εκπληκτική εμπειρία 3Dμε απόλυτη ευκρίνεια και ρεαλισμό. Χάρη στη λειτουργία TripleXDEngineτης LG η απόδοση των χρωμάτων, οι αντιθέσεις και η ευκρίνεια αγγίζουν επίπεδα τελειότητας, εξασφαλίζοντας μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία θέασης στα χρώματα. Σε συνεργασία με τη Harman/Kardon, γνωστή για την κορυφαία ποιότητα των ηχοσυστημάτων της, η λειτουργία VirtualSurroundPlusπου διαθέτουν οι νέες UHD τηλεοράσεις προσφέρει πολυκάναλο ήχο που διαχέεται αρμονικά στο χώρο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την κινηματογραφική εμπειρία. Τέλος, το ελαφρά κυρτό σχήμα της UC970V προσφέρει πανοραμική θέαση, αφού η καμπύλη της οθόνης ‘εφάπτεται’ με την καμπύλη του ανθρώπινου ματιού προσφέροντας ακόμα καλύτερη θέαση, με κάθε σημείο της οθόνης να βρίσκεται σε ίση απόσταση από τα μάτια.

 

«Στόχος της LGείναι να διευρύνει ακόμα περισσότερο τις επιλογές του ελληνικού κοινού και να κάνει την κορυφαία ποιότητα εικόνας ακόμα πιο προσιτή. Τα στοιχεία της αγοράς μας δείχνουν ότι δεν υπάρχει μόνο ζήτηση για μεγαλύτερες τηλεοράσεις σε ίντσες, αλλά και για καλύτερη ποιότητα εικόνας και μεγαλύτερη ανάλυση. Για εμάς η τεχνολογία OLED αποτελεί το μέλλον των τηλεοράσεων και θεωρούμε ότι η LGμπορεί να προσφέρει ασύγκριτη οικιακή ψυχαγωγία με πιο ρεαλιστική και απολαυστική εμπειρία θέασης», δήλωσε κ. Άρης Κουτελός, ConsumerElectronicsDirector, LGElectronicsHellas.