Νέα apps από F2G και Q!

99

Το F2G και η Q μπαίνουν δυναμικά στον κόσμο των Smartphones και παρουσιάζουν τα νέα apps My F2G και My Q που θα λατρέψουν όλοι.  Οι νέες επίσημες εφαρμογές της WIND προσφέρουν εύκολη και γρήγορη διαχείριση λογαριασμού για τους χρήστες του F2G και της Q, ενώ παράλληλα παρέχουν τη δυνατότητα για απευθείας επικοινωνία με τους χρήστες.

 

Ανάμεσα στις δυνατότητες για τις οποίες ξεχωρίζουν τα νέα Apps του F2G και της Q είναι η άμεση ενημέρωση υπολοίπου – ομιλίας, SMS και ΜΒs- αλλά και η ανανέωση χρόνου ομιλίας. Συγχρόνως, προσφέρεται η δυνατότητα άμεσης αγοράς πακέτων με ένα tap, ενώ διατίθενται και αποκλειστικά online πακέτα. Και όλα αυτά μαζί με extra bonus! Τους χρήστες των νέων εφαρμογών περιμένουν επιπλέον μοναδικές προσφορές που εμφανίζονται συγκεντρωμένες  ώστε να επιλέγουν την πιο σχετική με τις ανάγκες τους, καθώς και η λήψη ειδοποιήσεων για θέματα ενδιαφέροντος τους

 

«Οι ξεχωριστές δυνατότητες που παρέχουν τα ολοκαίνουργια Apps του F2G και της Q προσφέρουν πάνω από όλα ευκολία και ταχύτητα στους χρήστες της καρτοκινητής τηλεφωνίας, ενώ επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά ότι η WIND συμβαδίζει με τις νέες τάσεις διευρύνοντας τα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες της, ώστε να καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες τους κάθε στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μαλλιάκας Mobile Data & Content Senior Member of Staff της WIND Ελλάς.

 

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των εφαρμογών πραγματοποιήθηκαν από την εταιρεία Trebbble. Ο Θάνος Μακρής, CEO της Trebbble, δήλωσε: «Στην Trebbble αισθανόμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη WIND, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα. Οι νέες εφαρμογές My F2G και My Q διακρίνονται από μοντέρνα αισθητική και βέλτιστη εμπειρία χρήσης, αλλάζοντας τα δεδομένα στην επικοινωνία της WIND με τους πελάτες της και θέτοντας νέα υψηλά πρότυπα στο χώρο των mobile applications.»

 

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες δωρεάν στο Google Play για εκδόσεις Android 2.2 και πάνω και στο App Store για εκδόσεις iOS 5.0 και πάνω.