National Geographic Channels στον ΟΤΕ TV

82

Πρεμιέρα κάνουν από αύριο 8 Μαΐου στον ΟΤΕ TVτα NationalGeographicChannelκαι NationalGeographicChannelHD, από τα δημοφιλέστερα κανάλια ντοκιμαντέρ παγκοσμίως, προσφέροντας στους συνδρομητές του ΟΤΕ TVκορυφαίας ποιότητας εκπομπές και προγράμματα, με θέμα τον άνθρωπο και τον πολιτισμό, τα ταξίδια και την περιπέτεια, την επιστήμη και την τεχνολογία, την ιστορία και τη σύγχρονη κουλτούρα.

Ο Διευθυντής του ΟΤΕ TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης, σχολίασε σχετικά: «Με την προσθήκη των καναλιών National Geographic και National Geographic HD, που έχουν διαφορετική ροή προγράμματος, αλλά και με τις υπόλοιπες επιλογές σε εξειδικευμένα σε ντοκιμαντέρ κανάλια στον ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουν τις καλύτερες παραγωγές ντοκιμαντέρ παγκοσμίως».

Ο κ. Adam Theiler, Executive Vice President – South Europe & Africa της FOX International Channels δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η καλή συνεργασία μας με τον ΟΤΕ TV συνεχίζει και επεκτείνεται με την είσοδο των καναλιών NationalGeographic και NationalGeographicHD στην πλατφόρμα του. Η πίστη της FOX στην ελληνική αγορά και η διαρκής επένδυση σε περιεχόμενο και νέες τεχνολογίες έχουν ισχυροποιήσει τη θέση μας μέσα στην ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, μέσα από ακόμα περισσότερους πιστούς fans!».

Μέσα από τα δύο νέα κανάλια, τα οποία έχουν κοινή θεματολογία, αλλά διαφορετική ροή προγράμματος, με το National Geographic Channel να προβάλλει νέες εκπομπές και προγράμματα και το National Geographic Channel HDνα προσφέρει υψηλής ευκρίνειας θέαμα, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TVθα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάσημες εκπομπές, με την υπογραφή παγκοσμίου φήμης επιστημόνων, σκηνοθετών και συντελεστών, όπως τα:

  • Cosmos: A Spacetime Odyssey: 30 χρόνια μετά την πρεμιέρα του Cosmos: A Personal Voyage από τον Καρλ Σαγκάν, οι διεθνούς φήμης συνεργάτες του επιστρέφουν με μία θεαματική υπερπαραγωγή για την εξερεύνηση του σύμπαντος.
  • Τραγωδία στον Αέρα: Από τις δημοφιλέστερες σειρές του NationalGeographic, η σειρά παρουσιάζει τα πιο τραγικά δυστυχήματα στην ιστορία της αεροπορίας, με συνεντεύξεις, μαρτυρίες και εντυπωσιακές αναπαραστάσεις.
  • Brain Games: Κορυφαίοι εκπρόσωποι της γνωστικής επιστήμης, της νευρολογίας και της ψυχολογίας εξηγούν πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος μέσα από μια σειρά από παιχνίδια και οφθαλμαπάτες.    
  • VinnieJones: RussiasToughest: Ο πρώην ποδοσφαιριστής και ηθοποιός πλέον Βίνι Τζόουνς δοκιμάζει τις αντοχές του δίπλα σε ανθρώπους με τα πιο σκληρά επαγγέλματα στη Ρωσία.
  • Outsiders: Με γυρίσματα σε ολόκληρο τον κόσμο, η σειρά εξερευνά τις άγνωστες, παράξενες, αλλά και συναρπαστικές συνήθειες διάφορων πολιτισμών.  
  • Υπόκοσμος των Πόλεων: Με παρουσιαστή τον Κόνορ Γούντμαν, η σειρά επισκέπτεται τις πιο δημοφιλείς πόλεις του κόσμου, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή πλευρά του τουρισμού.

 

Ο κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, GeneralManagerτης FOXInternationalChannelsGreece, προσέθεσε: «Μας δίνει μεγάλη χαρά που τα πιο δημοφιλή κανάλια ντοκιμαντέρ NationalGeographic και NationalGeographicHD αποτελούν μέρος της πλατφόρμας του OTETV. Η δημιουργία της ελληνικής έκδοσης του NationalGeographic για την αγορά της χώρας μας, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της επένδυσής μας στην Ελλάδα, με στόχο την κάλυψη ακόμα μεγαλύτερης μερίδας του κοινού. Η συνεργασία μας με το NationalGeographicSociety, συνιστά τη δέσμευση μας για παραγωγή και προβολή του καλύτερου περιεχομένου με γνώμονα το ελληνικού κοινό».

Οι παραγωγές των καναλιών NationalGeographicγίνονται με την υποστήριξη του National Geographic Society, που ιδρύθηκε το 1888 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μη κερδοσκοπικούς επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TVαπολαμβάνουν το πλουσιότερο τηλεοπτικό μπουκέτο με πάνω από 80 ψηφιακά κανάλια, κορυφαίο περιεχόμενο σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας μέσα από 20 κανάλια HighDefinition και προηγμένες υπηρεσίες, που συνεχώς ενισχύονται, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

 

SHARE
Previous articleALCATEL ONETOUCH POP C family
Next articleMOOV