Μόνο με τη Vodafone έχεις την καλύτερη εμπειρία Mobile Internet στο εξωτερικό ταξιδεύοντας με 4G ταχύτητες σε 28 χώρες

89

H Vodafone, έχοντας εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δίκτυο 3GMobileInternetστο εξωτερικό, τώρα επεκτείνει την ηγετική της θέση, προσφέροντας ταχύτητες 4G σε 28 χώρες, τρεις φορές παραπάνω από οποιοδήποτε άλλο πάροχο στην Ελλάδα. Επίσης, η συνεργασία της με τα περισσότερα δίκτυα Vodafoneπου διαθέτουν 4Gστην Ευρώπη, εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία στην υπηρεσία 4GMobileInternet.

 

Οι συνδρομητές της Vodafone απολαμβάνουν ταχύτητες 4Gστις παρακάτω χώρες:

Αγγλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Η.Π.Α., Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κατάρ, Κροατία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Κορέα, Νότια Αφρική, Νορβηγία, Ολλανδία, Περού, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σρι Λάνκα, Ταιβάν, Τσεχία.

Στόχος της Vodafoneείναι να επεκτείνει την πρόσβαση των συνδρομητών στο 4Gδίκτυο και σε άλλες χώρες,  ενισχύοντας την εμπειρία των πελατών της σε αξιόπιστο και γρήγορο δίκτυο όταν ταξιδεύουν.

 

Επιπλέον, με την υπηρεσία Vodafone Πας Παντού, που πρώτη η Vodafone έφερε στην ελληνική αγορά, όλοι μπορούν να μιλάνε και να σερφάρουν ξέγνοιαστα στο εξωτερικό, αφού χρησιμοποιούν το χρόνο ομιλίας, τα smsκαι τα ΜΒ του προγράμματός τους, όπου και αν βρίσκονται στην Ευρώπη, μόνο με €4,99/ημέρα.

 

Έτσι λοιπόν και αυτές τις γιορτές, οι συνδρομητές της Vodafoneθα ζήσουν την καλύτερη εμπειρία MobileInternet, όπου και αν βρίσκονταιστο εξωτερικό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το vodafone.gr/portal/4Groaming