Μοναδικά δώρα με την αγορά Samsung Galaxy A3 και Galaxy A5

61

Η SamsungElectronicsHellasδίνει τη δυνατότητα σε όλους όσους αγόρασαν τα νέα smartphonesGalaxyA3 και GalaxyA5, να διεκδικήσουν εκπληκτικά δώρα για τις καινούριες συσκευές τους. Όσοι έχουν αγοράσει το SamsungGalaxyA5 μετά τις 11 Μαρτίου, μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν μια εξωτερική μπαταρία, ώστε να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους smartphoneγια ακόμα περισσότερη ώρα. Αντίστοιχα, εκείνοι που αγόρασαν το SamsungGalaxyA3 μπορούν να αποκτήσουν μια μοναδική θήκη για το κινητό τους, που ταιριάζει στο δικό τους στυλ, επιλέγοντας ανάμεσα σε πέντε διαθέσιμα σχέδια. Η προσφορά ισχύει για αγορές που πραγματοποιήθηκαν είτε ηλεκτρονικά είτε σε κατάστημα μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της SamsungElectronicsHellas.

 

Για να αποκτήσει το δώρο του, ο καταναλωτής μπορεί να επισκεφθεί τις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις, να συμπληρώσει τα στοιχεία που ζητούνται και το αξεσουάρ θα σταλεί στη διεύθυνση που έχει δηλώσει δωρεάν. Για τους φίλους του SamsungGalaxyA5 η διεύθυνση είναι https://apps.samsung.gr/nat-promo/, ενώ για τους φίλους του SamsungGalaxyA3 http://spr.ly/6185AYjz.

 

Τα SamsungGalaxy A3 και A5 είναι από τα πιο λεπτά smartphones της Samsung, με πάχος 6,7mm και 6,9mm αντίστοιχα, ενώ όλο το σώμα τους είναι μεταλλικό. Επιπλέον, η προηγμένη εμπρόσθια κάμερα 5MP και οι μοναδικές λειτουργίες λήψης της οπίσθιας κάμερας εξασφαλίζουν selfies με ασύγκριτη ανάλυση εικόνας. Τα δύο νέα smartphones προσφέρουν μοναδική εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται, εύκολα και γρήγορα, φωτογραφίες και βίντεο στα αγαπημένα τους Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ταχύτητες LTE.

 

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων: 1.000 τμχ batterypacks & 2.500 τμχ θήκες και αφορά μόνο για αγορές από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung(είτε από κατάστημα είτε από eshop).