Μικρών διαστάσεων εκτυπωτής από την Epson

42

Έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις πολυάσχολες επιχειρήσεις στον τομέα της εστίασης και της λιανικής πώλησης να παρέχουν πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά τις υπηρεσίες τους προς τους πελάτες. Μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί κάτω από τα περισσότερα ταμεία χάρη στο μικρό του μέγεθος, ενώ όλες οι λειτουργίες του ελέγχονται εύκολα από την πρόσοψη.

 

Με μέσο κύκλο εκτύπωσης μεταξύ αστοχιών (MCBF) 17 εκατομμυρίων γραμμών και διάρκεια ζωής αυτόματου μηχανισμού κοπής 1,7 εκατομμυρίων κοπών, ο TM-T70II είναι ιδανικός για περιβάλλοντα υψηλών όγκων εκτύπωσης όπου η αξιοπιστία είναι ζωτικής σημασίας. Οι επιχειρήσεις μπορούν να εξυπηρετούν τους πελάτες πολύ πιο γρήγορα, χάρη στις υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης έως 250 χιλ. ανά δευτερόλεπτο.

 

Ένα προαιρετικό προστατευτικό κάλυμμα διασφαλίζει την προστασία όλων των καλωδίων και των άλλων ηλεκτρικών εξόδων από σταγόνες ή άλλα υγρά καθιστώντας το ιδανικό για περιπτώσεις τοποθέτησης του εκτυπωτή κάτω από τον πάγκο του ταμείου.

 

Η Laura Hennigfeld, διευθύντρια παραγωγής στην Epson Europe, δηλώνει: «Εκτός της ταχύτητας και της αξιοπιστίας του, ο TM-T70II προσφέρει επίσης λειτουργία αυτόματης μείωσης χαρτιού. Χάρη σε αυτή τη δυνατότητα, οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν τη σπατάλη χαρτιού και να εξοικονομήσουν χρήματα. Προσφέρει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να παρέχουν καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, καθώς μπορούν να επικεντρωθούν στους πελάτες τους και όχι στη συχνή αντικατάσταση του χαρτιού».

 

Η κ. Hennigfeld προσθέτει: «Έχουμε προμηθεύσει εστιατόρια, καταστήματα και άλλα περιβάλλοντα εστίασης με υψηλή κίνηση με ό,τι καλύτερο υπάρχει στην τεχνολογία εκτυπωτών σημείων πώλησης για πολλά χρόνια. Αυτό το νέο μοντέλο αποτελεί το επόμενο βήμα που δικαιώνει τον τίτλο του νούμερο ένα κατασκευαστή εκτυπωτών σημείων πώλησης στην Ευρώπη2 που κατέχουμε».

 

Ο TM-T70II είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις USB+Serial στη λιανική τιμή των 289€ και USB+Ethernet στην λιανική τιμή των 399€.

 

Χαρακτηριστικά
– Γρήγορη αλλαγή ρολών εκτύπωσης αποδείξεων με απλή τοποθέτηση του χαρτιού από την πρόσοψη
– Το μικρό μέγεθος επιτρέπει την τοποθέτηση και τη λειτουργία της συσκευής κάτω από τον πάγκο του ταμείου
– Γρήγορος και αξιόπιστος εκτυπωτής αποδείξεων
– Γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών με ταχύτητα εκτύπωσης 250 χιλ./δευτ.
– Εκτύπωση περισσότερων αποδείξεων για μεγαλύτερο διάστημα με κύκλο ζωής της κεφαλής εκτύπωσης 120 χιλιομέτρων
– Αδιάλειπτη λειτουργία αυτόματου μηχανισμού κοπής έως 1,7 εκατομμύρια συναλλαγές
– Ευρεία γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας με ενσωματωμένη δυνατότητα USB και μια πρόσθετη διασύνδεση με δυνατότητα επιλογής
– Εξοικονόμηση χαρτιού με τη λειτουργία αυτόματης μείωσης χαρτιού
– Πιστοποίηση ENERGY STAR για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον
– Ζωντανές αποδείξεις χάρη στην εκτύπωση σε κλίμακα του γκρι