Μη χάσετε το νέο talk show του Novalifε

129

Το λαμπατέρ είναι μικρό φωτιστικό σώμα που παράγει διακριτικό φωτισμό για διάβασμα και χαλάρωση. Το λαμπατέρ δεν είναι πολυέλαιος, δεν είναι προβολέας, δεν είναι λάμπα φθορίου.

 

Το «ΛΑΜΠΑΤΕΡ» σκοπό έχει να φωτίσει αχνά πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, να «διαβάσει» πίσω από φωνές και αντιπαραθέσεις, να αναδείξει λεπτομέρειες στο υποφωτισμένο περιβάλλον της Ελληνικής κοινωνίας, να φωτίσει πρόσωπα και λέξεις, φιγούρες και χειρονομίες, ιδέες και λογικές, σε μια προσπάθεια να κατανοήσουμε όλοι καλύτερα τι συμβαίνει στη χώρα μας, στην οικονομία, στην κοινωνία, στην πολιτική, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό!

 

Ένα αντικαταθλιπτικό ωριαίο πρόγραμμα, με χιούμορ και καλή διάθεση, που έρχεται να «ψιθυρίσει» αλήθειες, να «σαρκάσει» τα μεγάλα λόγια και να προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία στους συνδρομητές της Nova.

 

Το «ΛΑΜΠΑΤΕΡ» είναι το ανατρεπτικό talk show, που θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:00 στο Novalifε, το νέο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, με παρουσιαστή τον Λάμπη Ταγματάρχη, σαν δίδυμο εναλλάξ με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Ρουμελιώτη, την δημοσιογράφο Μυρτώ Κοντοβά και τον ηθοποιό Ιεροκλή Μιχαηλίδη..

 

Με δημοσιογραφική πείρα αρκετών χρόνων σε γνωστές αθηναϊκές εφημερίδες και περιοδικά, ο Λάμπης Ταγματάρχης έχει επίσης ασχοληθεί με την παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών. Παράλληλα, συνέβαλε στην ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, ως ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Nova, ενώ διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ για δύο χρόνια.

 

Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης είναι γνωστός εδώ και 25 χρόνια μέσα από την στήλη του «Ράδιο Ε» στην «Ελευθεροτυπία» και έχει καθιερωθεί για τα καυστικά και προχωρημένα κείμενα του. Η Μυρτώ Κοντοβά, ένα πρόσωπο με δημιουργική πορεία στην δημοσιογραφία, την στιχουργική, το θέατρο και την τηλεόραση, «μιλάει βρώμικα» εδώ και μια δεκαετία στην «Athens Voice». Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ένας από τους δημιουργούς του σχήματος «Άγαμοι Θύται», είναι ο πάντα ανήσυχος καλλιτέχνης με πολιτικό λόγο και μήνυμα, με μεγάλες επιτυχίες σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.