Μείνετε σε ένα Δωμάτιο Ξενοδοχείου με 116 Παράθυρα!

187

H AirBnB είναι μια εταιρεία που ασχολείται με το να βρίσκει ντόπιους οικοδεσπότες που θέλουν να νοικιάσουν το σπίτι τους σε τουρίστες. Τώρα τελευταία, η εταιρεία έχει αρχίσει να κάνει και πολύ ενδιαφέρουσες συνεργασίες δημιουργώντας design και εναλλακτικά καταλύμματα.

Στο Άμστερνταμ υπάρχουν πολλές επιλογές για να μείνετε μέσω της AirBnb αλλά αυτή που θα σας παρουσιάσουμε είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα. Ένα πραγματικό αεροπλάνο σας περιμένει για να ζήσετε μαγευτικές διακοπές όπως σίγουρα δεν τις έχετε ξαναζήσει.

To άνετο γραφείο που θα βρείτε στο αεροπλάνο

Αυτό είναι τo άνετο γραφείο που θα βρείτε στο αεροπλάνο.

Το συγκεκριμένο αεροπλάνο στο παρελθόν έχει κάνει 3675 πτήσεις, ενώ τώρα πια έχει παροπλιστεί και βρίσκεται μόνιμα στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ. Μέσα το αεροπλάνο έχει διακοσμηθεί από την αρχή με πολύ ξεχωριστό τρόπο και έχουν διαμορφωθεί όμορφοι χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 4 άτομα.

Η βιβλιοθήκη περιέχει μερικά από τα πιο γνωστά βιβλία

Η βιβλιοθήκη περιέχει μερικά από τα πιο γνωστά βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Σε αυτό θα βρείτε ένα σαλόνι, ένα κυρίως υπνοδωμάτιο, δυο παιδικά κρεβάτια, δυο κουζίνες και 8 μικρά μπάνια. Επίσης οι παροχές περιλαμβάνουν Wi-Fi ίντερνετ, τοστιέρα, καφετιέρα, άνετες καρέκλες, παιχνίδια και ένα μεγάλο παράθυρο με πανοραμική θέα σε όλο το αεροδρόμιο. Στο αεροπλάνο της KLM μπορείτε επίσης να απολαύσετε υπέροχες ταινίες στο home cinema που διαθέτει, να διαβάσετε βιβλία από τη βιβλιοθήκη του ή ακόμα και να δουλέψετε σε ένα άνετο γραφείο.

Η διακόσμηση είναι απλή αλλά πολύ στιλάτη

Η διακόσμηση είναι ρετρό και περιέχει θέματα που έχουν να κάνουν με αεροπλάνα, όπως αυτό το φανταστικό ραδιόφωνο.

Το αεροπλάνο έχει διακοσμηθεί απλά αλλά με πολύ γούστο και αποτελεί μία πολύ καλή εναλλακτική λύση για οικογενειακές διακοπές. Ίσως να είναι το μοναδικό δωμάτιο ξενοδοχείου που στον κόσμο που διαθέτει 116 παράθυρα! Η εταιρεία έχει διαμορφώσει και άλλα αεροπλάνα σε διάφορα σημεία του κόσμου ενώ κατά καιρούς επιλέγει διάφορα περίεργα μέρη τα οποία μετατρέπει σε δωμάτια.

Δείτε εδώ και ένα αεροπλάνο που έχει μετατραπεί σε κανονικό σπίτι.

Το σαλόνι του αεροπλάνου

Το σαλόνι του αεροπλάνου έχει όμορφα έπιπλα σε ιδιαίτερες αποχρώσεις

Μέσα στο αεροπλάνο έχουν τοποθετηθεί παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρά παιδιά

Μέσα στο αεροπλάνο έχουν τοποθετηθεί παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρά παιδιά.

Το άνετο κρεβάτι με τα μοβ μαξιλάρια θα σας ξεκουράσει

Το άνετο κρεβάτι με τα μοβ μαξιλάρια θα σας ξεκουράσει.