Μεγάλος LaLiga διαγωνισμός για τον ΟΤΕ TV

71

Μοναδικά δώρα στους φίλους του Ισπανικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων ένα ταξιδιωτικό πακέτο για 2 άτομα στην Ισπανία για τον αγώνα της LaLiga, Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης, προσφέρει μέσω διαγωνισμού ο ΟΤΕ TV στους συνδρομητές του.

Ο OTETV, που μεταδίδει σε αποκλειστικότητα τους αγώνες της LaLiga, προσφέρει ακόμη 7 διαφορετικές ποδοσφαιρικές εμφανίσεις ισπανικών ομάδων και 2 επίσημες μπάλες του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο υπερτυχερός που θα κερδίσει το 3ήμερο πακέτο LIGABBVAExperience, θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει μαζί με ένα ακόμη άτομο στην Ισπανία για να παρακολουθήσει στo Μεστάγια τον αγώνα Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης και να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες των ομάδων.      

Για να πάρουν μέρος στην κλήρωση για τα δώρα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, έως τις 15 Φεβρουαρίου, να στείλουν το SMS«OTETV» στο 19129[1].

Τα αθλητικά κανάλια OTESPORTτου OTETVμεταδίδουν τους αγώνες του Ισπανικού Πρωταθλήματος, μαζί με άλλα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, το UEFAChampionsLeagueκαι το UEFAEuropaLeague, μεταξύ άλλων. Μόνο το 2015 τα κανάλια OTESPORT φιλοξένησαν πάνω από 8.000 ώρες liveαθλητικών μεταδόσεων.      

[1]   Χρέωση 0,11€/sms. Όροι και προϋποθέσεις στο www.otetv.gr/news