Με το F2G Magic Numbers κολλάς… με τους κολλητούς!

100

Το F2GMagicNumbersγίνεται ταινία, για να μας αποκαλύψει πώς οι κολλητοί μπορεί να γίνουν πραγματικά κολλητοί, αφού η υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες για ΔΩΡΕΑΝ επικοινωνία προς 3 αγαπημένους αριθμούς WIND ή Q, για έναν ολόκληρο μήνα μεκάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 5€ και πάνω.

Με απλές εικόνες, 4 φίλοι «κολλάνε» στην κυριολεξία! Αυτό ακριβώς δείχνει η νέα καμπάνια του F2G: μια φρέσκια παρέα νέων που ζουν και διασκεδάζουν, εντελώς κολλημένοι. Μαζί μπορούν να κάνουν τα πάντα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο: να πάνε για καφέ, να χορέψουν, να γνωρίσουν κόσμο, να φλερτάρουν… ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί τελικά να… αλλάξουν κολλητούς! Άλλωστε, μπορείς να αλλάζεις τα MagicNumbers όποτε θες…

 

Η ταινία γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, σε πραγματικά νεανικά στέκια, από τον Άγγλο σκηνοθέτη AndyLambert, σε παραγωγή της BooProductions, ενώ το concept του διαφημιστικού είναι όπως πάντα της TheNewtonsLaboratory.

 

Τα WINDF2GMagicNumbers ενεργοποιούνται εύκολα από τον myF2G λογαριασμό κάθε χρήστη, που αφού προχωρήσει σε ανανέωση από 5€, μπορεί να συμπληρώσει σε ειδικό πεδίο τον αριθμό με τον οποίο επιθυμεί να επικοινωνεί δωρεάν, κερδίζοντας 1500 λεπτά για ένα μήνα. Όταν ολοκληρωθούν οι 30 μέρες και εφόσον υπάρξει επιπλέον ανανέωση, ξεκλειδώνουν σταδιακά και τα επόμενα 2 μαγικά νούμερα. Και βέβαια τα χρήματα της ανανέωσης μένουν στην κάρτα του χρήστη.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.f2g.gr