Με το 47άρι video wall της LG θα τα δεις όλα!

69

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο εντυπωσιακό VideoWallWV50BR47 ιντσών με μοναδικό design, που προσφέρει ασύγκριτη εμπειρία θέασης. Η συνεχής καινοτομία της LGαποτυπώνεται στο εξαιρετικά λεπτό μέγεθος και στην υψηλή ανάλυση της εικόνας του, προσφέροντας πεντακάθαρη εικόνα.

Συγκεκριμένα, το πλαίσιο bezel-to-bezel, μόλις 4,9 χιλιοστών, δημιουργεί ένα εντυπωσιακό videowall, το οποίο είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιχείρησης. Επιπλέον, με την τεχνολογία FullHDτης οθόνης, οι θεατές μπορούν να απολαύσουν απόλυτα ευκρινή εικόνα, ενώ η λειτουργία AutoCalibrationδίνει τη δυνατότητα της εξοικονόμησης χρόνου κατά την εγκατάσταση, ρυθμίζοντας το λευκό χρώμα στο φόντο πολύ πιο εύκολα.

Η τεχνολογία IPSδιασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία. Πιο συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο 47WV50BR της LGείναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που να μην επηρεάζεται από τη θερμότητα ή το έντονο φως, με αποτέλεσμα η οθόνη να μην μαυρίζει. Επιπλέον, με την τεχνολογία IPS, τα χρώματα και η φωτεινότητα της οθόνης παραμένουν αναλλοίωτα από οποιαδήποτε γωνία θέασης.