LG Nexus 4

79

Το ολοκαίνουργιο LG Nexus 4, ο καρπός της συνεργασίας LG και Google, κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά και θα βρίσκεται αποκλειστικά στα καταστήματα Wind έως τις 15 Μαρτίου. Πρόκειται πραγματικά για ένα πρωτοποριακό high-end smartphone με πανέμορφο περίβλημα και πρωτοποριακές δυνατότητες, χάρη στην πολύ δυνατή του κάμερα και τις εφαρμογές της Google που εξασφαλίζουν τα πάντα!

Σημείο αιχμής, η κάμερα

Το Nexus 4 είναι εξοπλισμένο με κάμερα υψηλής απόδοσης 8 MP και λαμβάνει μοναδικές Photo Sphere εικόνες, επιτρέποντας στον χρήστη να αποτυπώνει την κάθε λεπτομέρεια του κόσμου που τον περιτριγυρίζει. Η κάμερα του Nexus 4 δεν έχει καμία σχέση με τις κάμερες που έχουν τα υπόλοιπα smartphones. Με το Nexus 4 ο χρήστης μπορεί να αιχμαλωτίσει εικόνες από κάθε κατεύθυνση, οι οποίες όλες μαζί συντίθενται σε εντυπωσιακές Photo Spheres που θέτουν τον χρήστη μέσα στο σκηνικό της φωτογραφίας. Επιπλέον, οι φωτογραφίες «ανεβαίνουν» μόνες τους με το Instant Upload, ώστε να μην χάνεται καμία λήψη.  

Αγγίζετε την οθόνη… κυριολεκτικά

Όλα αυτά γίνονται πραγματικότητα με εντυπωσιακή ευκρίνεια, με φυσικά χρώματα στην ζωντανή 1.280 x 768 pixels, 4,7 ιντσών True HD IPS Plus οθόνη που υποστηρίζει την τεχνολογία Zerogap Touch. Δηλαδή απουσιάζει το στρώμα αέρα που βρίσκεται ανάμεσα στην οθόνη και το γυαλί. Με αποτέλεσμα ο υψηλού επιπέδου σχεδιασμός της οθόνης να επιτρέπει στα δάχτυλα να γλιστρούν ομαλά στην 320 ppi οθόνη, ενώ η κορυφαία τεχνολογία της να επιτρέπει στον χρήστη να νοιώθει ότι αγγίζει το κάθε pixel, καθώς προστατεύεται από επιφάνεια Corning Gorilla Glass 2, η οποία δεν επιτρέπει τις γρατζουνιές.

Ταχύτατος επεξεργαστής

Το Nexus 4 είναι εξοπλισμένο με τον κορυφαίο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro, επιτυγχάνοντας πλεόνασμα ταχύτητας και ισχύος. Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο διαδίκτυο, να ζήσει την εμπειρία γραφικών και παιχνιδιών σε 3D περιεχόμενο, καθώς και να κινείται γρήγορα μεταξύ των εφαρμογών χωρίς να χάνει στιγμή. Με RAM 2 GB και με την πλέον γρήγορη έκδοση του Android, το Nexus 4 είναι το ταχύτερο Nexus 4 που έχει κατασκευαστεί.


Google
Apps για να μη χάνετε τίποτε

Το Nexus 4 είναι εξοπλισμένο με τις πλέον προηγμένες Android εφαρμογές, προσφέροντας ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Google για τον χρήστη. Η τελευταία έκδοση του Google Now, η οποία είναι ήδη προεγκατεστημένη, βοηθάει τον χρήστη να είναι πιο οργανωμένος -στέλνει υπενθυμίσεις για τις πτήσεις, για κρατήσεις σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, ακόμη και για κοντινές ευκαιρίες για φωτογραφίες- όπου και όποτε το χρειάζεται.

Ο χρήστης μπορεί να μεταβεί στα μέρη που επιθυμεί εξαιρετικά εύκολα και γρήγορα με το Google MapsTM για Android. Με turn-by-turn GPS πλοήγηση, ζωντανές πληροφορίες κίνησης, και ενσωματωμένες οδηγίες για μετακίνηση με αυτοκίνητο, με τα πόδια και με μέσα μαζικής μεταφοράς, η μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη υπόθεση. Οι 3D χάρτες και ο μεγάλος αριθμός χαρτών από δορυφόρο δίνουν μία ακόμη πιο ρεαλιστική αίσθηση για το τι βρίσκεται γύρω από τον χρήστη, ενώ λειτουργίες όπως το Street View και το Indoor Maps διασφαλίζουν ότι ο χρήστης γνωρίζει πάντα τι βρίσκεται μπροστά του.

Πού θα το βρείτε

Το Nexus 4 διατίθεται αποκλειστικά έως και τις 15 Μαρτίου από τα καταστήματα WInd σε όλη την Ελλάδα στην τιμή των 469 ευρώ με δώρο ασύρματο φορτιστή ή φθηνότερα στα νέα προγράμματα Wind to all.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Συνδεσιμότητα: 3G (WCDMA), HSPA+

Οθόνη: 4,7 ιντσών WXGA True HD IPS Plus (1280 x 768 pixels)

Κάμερα: 8 MP (οπίσθια) / 1,3 MP HD (μπροστινή)

Μνήμη: 8/16 GB

Μπαταρία: 2.100 mAh Li-Polymer (ενσωματωμένη) / χρόνος ομιλίας: 15,3 ώρες / αναμονή: 390 ώρες

Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2 Jelly Bean

Διαστάσεις: 133,9 x 68,7 x 9,1 χιλ.

Βάρος: 139 γρ.

Τιμή: 469 ευρώ