Λεπτότερο και με δυνατότερη μπαταρία το iPhone 7;

122

Μπορεί το iPhone SE να μην έχει πολύ καιρό που βγήκε στην κυκλοφορία, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το iPhone 7 που κάνουν λόγο για μικρότερο μέγεθος αλλά με δυνατόττερη αυτονομία. 

Πιο αναλυτικά, είναι γνωστό ότι η Apple δίνει μεγάλη βάση στο πάχος των smartphones της, αλλά τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus λόγω του 3D Touch είχαν λίγο μεγαλύτερο πάχος (κατά 0.2 χλστ.) σε σύγκριση με τους προκατόχους iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Συγκεκριμένα, το iPhone 6s είναι στα 7.1 χλστ. από τα 6.9 χλστ. που ήταν το iPhone 6, ενώ το iPhone 6s Plus πήγε στα 7.3 χλστ. από τα 7.1 χλστ. του iPhone 7 Plus.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Apple θα μειώσει ακόμα περισσότερο το πάχος του σε μόλις 6.5 χλστ. Σε αυτό θα βοηθήσει το γεγονός ότι θα βγάλει την 3.5 χλστ. υποδοχή για τα ακουστικά, γεγονός που θα της δώσει το περιθώριο να μειώσει το πάχος, αν και πολλοί ήλπιζαν αυτό να βοηθήσει στην αύξηση της μπαταρίας.

Οι πληροφορίες δεν αποκλείουν και μια ενδεχόμενη αύξηση στο μέγεθος της μπαταρίας. Έχει ακουστεί ότι η μπαταρία του iPhone 7 θα είναι κατά 6.5% μεγαλύτερη από του iPhone 6s, πηγαίνοντας από 1715mAh σε 1826mAh.

Επιπλέον, για τη νέα ναυαρχίδα της Apple φημολογείται ότι οι γραμμές για τις κεραίες δεν θα είναι τόσο εμφανείς, ότι θα είναι αδιάβροχη και ότι θα υπάρχει μια έκδοση του iPhone 7 Plus με dual-camera στην πλάτη. Ακόμη έχουμε 5 μήνες μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, οπότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.