Κύπρος: Στρατηγική συνεργασία LG Electronics και Cyta

115

Η LG Electronics και η Profelco, η αντιπρόσωπός της στην Κύπρο για τη διανομή των προϊόντων της, ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας με τη Cyta, με σκοπό τη διάθεση συσκευών της πρώτης στο δίκτυο του κυπριακού οργανισμού τηλεπικοινωνιών.

«Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι που ανακοινώνουμε τη στρατηγική μας συνεργασία με τη Cyta, μία εταιρεία που επίσης προάγει την υψηλή τεχνολογία και τις επαναστατικές λύσεις στην κινητή επικοινωνία. Η Cyta είναι γνωστή για την καινοτόμο οπτική της και την ηγετική της νοοτροπία, η οποία ταιριάζει άριστα με τη φιλοσοφία της LG», δήλωσε ο κ. Don Kwack, Πρόεδρος της LG Electronics Ελλάς. «Στόχος μας είναι η δημιουργία μίας δυνατής συνεργασίας και ενός καναλιού επικοινωνίας με τους καταναλωτές μας στην Κύπρο, και η Cyta είναι ο καταλληλότερος σύμμαχος σε μία τέτοια προσπάθεια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μαζί, θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό δίκτυο διανομής, το οποίο θα βασίζεται στον σεβασμό προς τον καταναλωτή». 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία της LG Electronics Ελλάς με τη Cyta, τον κορυφαίο πάροχο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας στην Κύπρο, ενισχύει την παρουσία της εταιρείας στη Μεγαλόνησο και επιτρέπει στην LG να παρέχει τα πρωτοποριακά της προϊόντα στους κύπριους καταναλωτές. Με τη συνεργασία αυτή σηματοδοτείται το ξεκίνημα μίας νέας εποχής για την LG και τη Cyta στην Κύπρο, γιατί μαζί Life’s Good!