Κύπρος: Ακόμη περισσότερο mobile internet από Cytamobile-Vodafone

65

Η Cytamobile-Vodafone, ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της και στο πλαίσιο αξιοποίησης της σταδιακής λειτουργίας του δικτύου 4G, προσφέρει σε όλους τους πελάτες των προγραμμάτων RED 2, RED 3 και RED 4, μέχρι και διπλάσιο όγκο mobile internet, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.

Από την 1η Νοεμβρίου 2015, οι πελάτες των προγραμμάτων αυτών έχουν στη διάθεσή τους ακόμη περισσότερο mobile internet, ανεξαρτήτως τεχνολογίας (2G, 3G, 4G), ως ακολούθως:

 

RED 2

RED 3

RED 4

Mobile Internet

500 ΜΒ από 300 ΜΒ

1024 ΜΒ από 500 ΜΒ

2 GB από 1 GB

Λεπτά

300

600

Απεριόριστα

SMS

300

Απεριόριστα

Απεριόριστα

Personal Cloud

2 GB

3 GB

5 GB

Όλοι ανεξαίρετα οι πελάτες της Cytamobile-Vodafone (RED, Classic, Light, MakeYourOwn, soeasy), που διαθέτουν συσκευή 4G, μπορούν να συνδεθούν και με το δίκτυο 4G, με την ίδια χρέωση.

Αρχικά, το δίκτυο 4G θα καλύψει τα αστικά κέντρα Λευκωσίας και Λεμεσού και θα επεκτείνεται σταδιακά ώστε, μέχρι το τέλος του χρόνου, να καλύψει όλες τις πόλεις. Η επέκταση του δικτύου θα συνεχιστεί, με στόχο την ευρύτερη δυνατή κάλυψη όλων των περιοχών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cytamobile-vodafone.com  ή να καλέσουν το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta, στο 132.