Κύπελλο Ελλάδας Ποδοσφαίρου: Για άλλα 3 χρόνια στον ΟΤΕ TV

96

Ο «θεσμός των εκπλήξεων», το Κύπελλο Ελλάδας Ποδοσφαίρου συνεχίζει να μεταδίδεται αποκλειστικά στα κανάλια ΟΤΕ SPORT, καθώς ο ΟΤΕ TV ανανέωσε τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης της διοργάνωσης για τις αγωνιστικές περιόδους 2016/17, 2017/18, 2018/19.

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας θα μεταδίδονται αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια OTESPORT και τα επόμενα 3 χρόνια, ενώ από τις άλλες ελληνικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις o ΟΤΕ TV φιλοξενεί και την FootballLeague. Μέσα από τις αθλητικές εκπομπές, όπως την «Ώρα Ελλάδας», τις προηγμένες τηλεοπτικές μεταδόσεις και την ποιοτική δημοσιογραφική κάλυψη από την ομάδα των OTESPORT, oΟΤΕ TVσυνεχίζει να στηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στο φίλαθλο κοινό.

Ο ΟΤΕ TVμεταδίδει -μεταξύ άλλων- τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της Ευρώπης UEFAChampionsLeagueκαι UEFAEuropaLeague, τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, PremierLeague, LaLiga, SerieA, Bundesliga, τα τηλεοπτικά δικαιώματα των οποίων πρόσφατα ανανέωσε για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους.